Ben severim, 5-6 kitabını okudum. Eskiden Amerikan mahkemelerinin olduğu filmleri çok severdim. Avukat jüriyi etkileyecek güzel bir konuşma yapar dava kazanılır. O tadı alıyorsun
AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ
yet07 - Uçurtma Avcısı
Istenmeyentuyy - Kör Baykuş
sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal sokağı Çocukları
E Etkili Eleman - Bereketli Topraklar Üzerinde
Kukrim - GOG
bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
The - Vadideki Zambak
O Orangegreysky - İvan İlyiç'in Ölümü
Life light - Talebe
Disipline Girmis BirKadin - Talebe
C Calcifer - Talebe
Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
U UcanSupurge - Siyah İnci
Mrsay - Jane Eyre
@Malvinaa - Siyah İnci
mimesis - Eşekli Kütüphaneci
Irmak000 - Zincire Vurulmuş Prometheus
Pozitivite - Cemo
K Kitapkontesi - Unutma Dersleri
A Atalanteda - Canan / Peyami Safa
Sayı seçip listeye adı yazılmayan varsa lütfen bildirsin
Benimki bitmedi henüzEveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Tülay kök merak ettirmişti bu yorumu okuduğuma sevindim.TALEBE
Yazarın kendi hayat hikayesini anlattığı kitapta mormon tarikatına bağlı ailesiyle yaşadıklarını anlatıyor. biyografi tarzında bir kitap
Mormonlar devlet kurumlarına inanamayan, ilaç kullanmayan ve bir çok şey reddeden bir tarikat. Bu ailede büyümenin nasıl bir şey olduğunu çok iyi anlatmış. duygularını sonuna kadar hissediyorsunuz. Tara ailesinden dışarı çıkıp okumaya karar veriyor. Girdiği yeni dünyada çok zorluklarla karşılaşıyor çünkü bu dünya kendi dünyasından çok farklı. okula gitmedikleri için çoğu olaylardan habersizler. Çok izole bir hayatları var.
Kitabı okuduktan sonra bana mormon tarikatını araştıma ilhamı verdi. Bu tarz kitaplar çok bilgi vermese de sizi konu ile ilgili araştırma yapmaya sevk ediyor.
PUANIM 7,5/10
Ben seviyorum ben de 4-5 kitabını okudum sanırım. Görece daha eski kitaplarının konusu bana daha güzel geliyor Kız Kardeşim İçin, Cam Çocuk gibi.Jodi Pıcoult kitapları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben seviyorum ben de 4-5 kitabını okudum sanırım. Görece daha eski kitaplarının konusu bana daha güzel geliyor Kız Kardeşim İçin, Cam Çocuk gibi.
Küçük Muazzam Şeyler ve Abra Kadabra'yı okudum aralarından, ilkini daha çok sevmiştim
Küçük Muazzam Şeyler ve Abra Kadabra'yı okudum aralarından, ilkini daha çok sevmiştim
Unutma Dersleri-NERMİN YILDIRIMEveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Keyifli okumalar calci
Keyifli okumalar calci
Yaw bide nazar boncugu filan atmislar. Hepsi kiskanclikdan. Kimseye vermem o birinciligiO yarışma 1.liği bende lütfen yerime imrenilmesinArrietty_ senin de gözün vardı
Ay bunu bende aldim gecen sene. Gozume ilisip duruyor. Ne zaman okunmali bilmiyorumİvan İlyiç'in Ölümü
Tolstoy'un da söylediği gibi, aslında kitap tamamen sıradan bir insanın sıradan ölümünü konu alıyor. İvan İlyiç bir hukukçu. Hırsıyla bir süre sonra istediği statüye ulaşan bir adam, evliliği başta mutlu etse de çocukla beraber evliliğinde de mutsuz olmaya başlayan İvan, bir süre sonra hastalanır. İlk başta önemsemese de bir süre sonra ciddiye biner bu hastalık. Ve biz İvan İlyiç ile beraber onun ölümüne, ölümü süresince düşüncelerine tek tek şahit oluyoruz. Bugün ölsem, neyi yaptığım neyi yapmadığım için pişman olurdum diye kendimi sorgulattı bana. Analizleri oldukça iyi ama ben kadar depresif bir insana fazla geldi :) o yüzden puanım 6/10.
Iki farkli pdf den denedim. Utanarak okuyamadim diyorumEveett Ağustos etkinliğimiz bitti kızlar. Şimdi etkinlik kapsamında okuduğunuz kitaplar hakında kısa bir yorum ve 10 üzerinden puanlama istiyorum sizden
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Ölümle aranda çok yakın bi bağ olmadığı zamanAy bunu bende aldim gecen sene. Gozume ilisip duruyor. Ne zaman okunmali bilmiyorum
Ya iste bu cok zor. Hematoloji bolumunde calisiyorum. Hergun ölen insanlar veya bir til yaklasan insanlar arasindayim.Ölümle aranda çok yakın bi bağ olmadığı zamandiğer türlü 80 sayfalık kitap 800 sayfa etkisi yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?