Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir Çift Yürek’i ilkokul ya da ortaokulda görsel sanatlar öğretmenimiz ödev vermişti. Annem lise terk, ortaokul mezunuydu ama kültürlü bir kadındı; çok film izler üzerine konuşurduk. Onunla birlikte okuyup anlamlandırmaya çalıştığımızı hatırlıyorum . Konusuna baktığımda o yaş grubu için ağır olduğunu düşünüyorum şimdi. Geçenlerde sömestir tatili dönüşü aile evimden getirdim kendi evime ama okumadım.

Gel beraber okuyalım ben geçtiğimiz aydan beri tüm yarım kitaplarımı bitirmeye çalışıyorum seminerlerin başlaması ile biraz performansım düştü ama bitiririm bu ay inşallah onu da

Kızlar bende ortak okuma kitabı için bi arkadaşım 15inden sonra başlayalım dedi. Ay sonuna kadar yetişir inşallah ya yetişir değil mi
Ben 5 günde 50 sayfa okumuşum, benim yetişmez ay ortasından sonra ama hızlı okuyan ve sevenler var tabii

Kızlaaar bakın ben neler aldım
Bi tanesi eksik o yoktu amazonda onu sonra alacağım artık. Onun dışında seri olarak 525 tlye satıyolar trendyolda fln ben amazondan tek tek aldım 315 tlye geldi hepsi. Set halinde daha pahalı başka sitelerde yani enteresan.

Bu seriyi merak ediyordum. Kışın okumayı düşünüyorum. Sakin bir zaman diliminde ağır ağır. Çok heyecanlıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…