- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Çok çok iyi fiyata almışsın, beraber okuyalım mı?Eki Görüntüle 3298618
Kızlaaar bakın ben neler aldım
Bi tanesi eksik o yoktu amazonda onu sonra alacağım artık. Onun dışında seri olarak 525 tlye satıyolar trendyolda fln ben amazondan tek tek aldım 315 tlye geldi hepsi. Set halinde daha pahalı başka sitelerde yani enteresan.
Bu seriyi merak ediyordum. Kışın okumayı düşünüyorum. Sakin bir zaman diliminde ağır ağır. Çok heyecanlıyım
Olur tabiÇok çok iyi fiyata almışsın, beraber okuyalım mı?
Kasım uygun olur bence. Havalar da serinler. Bir sayfa boyunca nokta olmayan kitabı ancak serin havalarda okuyabilirizOlur tabi
Ne zaman başlayalım?
Ciddi mi buKasım uygun olur bence. Havalar da serinler. Bir sayfa boyunca nokta olmayan kitabı ancak serin havalarda okuyabiliriz
EvetCiddi mi bu
nice setlere inşallahSevgilibir civciv annesi sayesinde indirimden aldığım setim bugün geldi . İndirimi haber verdiğin için teşekkürler civciv. Şimdi nereye sığdıracağımı bilemediğim 5 kitabım daha var .
Teyo alsın mı bu kitaplariÇok çok iyi fiyata almışsın, beraber okuyalım mı?
Okuyabilir misn bilmiyorum ama benim için hedef bir seri. Çok ağır. Bir iki sayfa nokta yokTeyo alsın mı bu kitaplari
Teyo anında vazgeçti, yolunuz açık olsunOkuyabilir misn bilmiyorum ama benim için hedef bir seri. Çok ağır. Bir iki sayfa nokta yokTutunamayanlar ile kapışır
Ben 1-2'yi aldım, herkes seviyor ama belki sevmem belli mi olurDune serisini almak istiyorum. Toplu mu alsam ayrı ayrı mı alsam, vaz mı geçsem
Kitaplığa da ihtiyacım var yine.
Bugün hiç okuyamadım. Bu mesajımdan sonra gidip Değersiz Bir Hayat’a devam edeceğim.
distopya okumayı seviyorsan bir şans ver bence. ben aşırı aşırı aşırı beğendim ve bitmesin diye devam etmiyorumDune serisini almak istiyorum. Toplu mu alsam ayrı ayrı mı alsam, vaz mı geçsem
Bugün hiç okuyamadım. Bu mesajımdan sonra gidip Değersiz Bir Hayat’a devam edeceğim.
Sen almadın mı onuDune serisini almak istiyorum. Toplu mu alsam ayrı ayrı mı alsam, vaz mı geçsem
Semenderlerle (yazması ne zor yav) Savaş'ın günahısı neydi hocam
VazgeçmeDune serisini almak istiyorum. Toplu mu alsam ayrı ayrı mı alsam, vaz mı geçsem
Ne güzel de alıp, inci gibi dizmiştik ohh
Okunmasını gerekli gördüğüm fakat asla niyetlenmediğim bir seri olur kendileri:)Eki Görüntüle 3298618
Kızlaaar bakın ben neler aldım
Bi tanesi eksik o yoktu amazonda onu sonra alacağım artık. Onun dışında seri olarak 525 tlye satıyolar trendyolda fln ben amazondan tek tek aldım 315 tlye geldi hepsi. Set halinde daha pahalı başka sitelerde yani enteresan.
Bu seriyi merak ediyordum. Kışın okumayı düşünüyorum. Sakin bir zaman diliminde ağır ağır. Çok heyecanlıyım
Kertenkelelerle savaş işteSemenderlerle (yazması ne zor yav) Savaş'ın günahısı neydi hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?