Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 1-2'yi aldım, herkes seviyor ama belki sevmem belli mi olur Bir de seri kitap alınca okuma isteğim kaçıyor benim neden bilmiyorum.
Bu hiç aklıma gelmemişti ama severim sanki ya
distopya okumayı seviyorsan bir şans ver bence. ben aşırı aşırı aşırı beğendim ve bitmesin diye devam etmiyorum

benim de kitaplık almam lazım. artık tartmıyor
Çok severim hem de
Taşınma olasılığı var ufukta onun geçmesini bekliyorum. Kitaplığım devrildi devrilecek üzerindeki fazla yükten. Her yerde üst üste dizilmiş kitaplar var.
Almadım ya

O zaman sepet oluşturayım

Teşekkür ediyorum herkese

Büyük Amazon indirimde alıııınnn alınnnn demiştim

Çok büyük gaz lazım bana
Önce Tutunamayanlar'ı okumak lazım Oğuz Bey'e ayıp oluyor
Kitapların olduğu odadan diğer odaya geçtim yazlık odaya. Burası bana iyi gelmiyor okuyamıyorum burada. Diğer odaya geçince bir deneme yapmaya niyetim var

Kitapların olduğu odadan diğer odaya geçtim yazlık odaya. Burası bana iyi gelmiyor okuyamıyorum burada. Diğer odaya geçince bir deneme yapmaya niyetim var
Ben de bi ülke değiştirsem hemen motive olurum aslında

kitaplıkların da fiyatı felfena fesfena ve fena...

Natsume dune serisini bence kesin oku ya çok güzel.

Amazonda prime üyelere şuan 4 al 3 öde var. Senin için baktım ilk 4 kitap bu kampanya ile 332 tl. Güzel fiyat bence
Aaa böyle bir durum varsa kitap almak farz olur

Aaa 2. Kitap sıkıcı mı

Siloyu okuyorum ben şuan sonlara yaklaştım çok heyecanlı

Aaa 2. Kitap sıkıcı mı

Siloyu okuyorum ben şuan sonlara yaklaştım çok heyecanlı
Yok sıkıcı değil ya, Silo'nun kuruluşunu öğreniyoruz, bir ileri bir geri gidiyor yordu kafamı biraz yorulmaya banane aradığım için

Büyük Amazon indirimde alıııınnn alınnnn demiştim
Kaçırmışım ben galiba onu
Natsume dune serisini bence kesin oku ya çok güzel.

Amazonda prime üyelere şuan 4 al 3 öde var. Senin için baktım ilk 4 kitap bu kampanya ile 332 tl. Güzel fiyat bence
Gördüm o kampanyayı da
Aklımdan geçiyor inşallah kampanya bitmeden hallederim
kitaplıkların da fiyatı felfena fesfena ve fena...
Çok hem de
Ama olsun ben bir duvarı boydan boya kitaplık yapacağım

Albertine Kayıp , güle güle oku

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…