O yüzden gazlanmamız lazım ,Okunmasını gerekli gördüğüm fakat asla niyetlenmediğim bir seri olur kendileri:)
Bu hiç aklıma gelmemiştiBen 1-2'yi aldım, herkes seviyor ama belki sevmem belli mi olurBir de seri kitap alınca okuma isteğim kaçıyor benim neden bilmiyorum.
Çok severim hem dedistopya okumayı seviyorsan bir şans ver bence. ben aşırı aşırı aşırı beğendim ve bitmesin diye devam etmiyorum
benim de kitaplık almam lazım. artık tartmıyor
Almadım ya
O zaman sepet oluşturayımVazgeçme
Büyük Amazon indirimde alıııınnn alınnnn demiştimBu hiç aklıma gelmemiştiama severim sanki ya
Çok severim hem de
Taşınma olasılığı var ufukta onun geçmesini bekliyorum. Kitaplığım devrildi devrilecek üzerindeki fazla yükten. Her yerde üst üste dizilmiş kitaplar var.
Almadım ya
O zaman sepet oluşturayım
Teşekkür ediyorum herkese
Çok büyük gaz lazım banaO yüzden gazlanmamız lazım ,
Kitapların olduğu odadan diğer odaya geçtim yazlık odaya. Burası bana iyi gelmiyor okuyamıyorum burada. Diğer odaya geçince bir deneme yapmaya niyetim varÇok büyük gaz lazım bana
Önce Tutunamayanlar'ı okumak lazım Oğuz Bey'e ayıp oluyor
Ben de bi ülke değiştirsem hemen motive olurum aslındaKitapların olduğu odadan diğer odaya geçtim yazlık odaya. Burası bana iyi gelmiyor okuyamıyorum burada. Diğer odaya geçince bir deneme yapmaya niyetim var
kitaplıkların da fiyatı felfena fesfena ve fena...Bu hiç aklıma gelmemiştiama severim sanki ya
Çok severim hem de
Taşınma olasılığı var ufukta onun geçmesini bekliyorum. Kitaplığım devrildi devrilecek üzerindeki fazla yükten. Her yerde üst üste dizilmiş kitaplar var.
Almadım ya
O zaman sepet oluşturayım
Teşekkür ediyorum herkese
Aaa böyle bir durum varsa kitap almak farz olurNatsume dune serisini bence kesin oku ya çok güzel.
Amazonda prime üyelere şuan 4 al 3 öde var. Senin için baktım ilk 4 kitap bu kampanya ile 332 tl. Güzel fiyat bence
Aaa 2. Kitap sıkıcı mıEki Görüntüle 3298765
Bugün cumaymışçasına
Vardiya ve telefondan da Kimsenin Freya'dan Haberi Yok'a devam ediyorum. Aşırı iyi gidiyor diyemem biten giden bir şey yok ama yine de olsunFreya daha heyecanlı şu an.
Yok sıkıcı değil ya, Silo'nun kuruluşunu öğreniyoruz, bir ileri bir geri gidiyor yordu kafamı biraz yorulmaya banane aradığım içinAaa 2. Kitap sıkıcı mı
Siloyu okuyorum ben şuan sonlara yaklaştım çok heyecanlı
Kaçırmışım ben galiba onuBüyük Amazon indirimde alıııınnn alınnnn demiştim
Gördüm o kampanyayı daNatsume dune serisini bence kesin oku ya çok güzel.
Amazonda prime üyelere şuan 4 al 3 öde var. Senin için baktım ilk 4 kitap bu kampanya ile 332 tl. Güzel fiyat bence
Çok hem dekitaplıkların da fiyatı felfena fesfena ve fena...
aldım ilk 4 kitabıNatsume dune serisini bence kesin oku ya çok güzel.
Albertine Kayıp , güle güle okuEki Görüntüle 3298618
Kızlaaar bakın ben neler aldım
Bi tanesi eksik o yoktu amazonda onu sonra alacağım artık. Onun dışında seri olarak 525 tlye satıyolar trendyolda fln ben amazondan tek tek aldım 315 tlye geldi hepsi. Set halinde daha pahalı başka sitelerde yani enteresan.
Bu seriyi merak ediyordum. Kışın okumayı düşünüyorum. Sakin bir zaman diliminde ağır ağır. Çok heyecanlıyım
geceyi yiyebiliyo muyuz?İyi pazarlarO kadar da uğraştım güzel bir fotoğraf ayarlayayım diye, Gece hanım da katılmaya karar vermiş .
Eki Görüntüle 3298906
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?