Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi akşamlar

Silo bitti. Ayy çok güzeldi ya. Çok sevdim. Ortak okuma kitabımız olmasa peşine başlayacağım hemen 2. Kitabına.

Kitabın konusu şöyle ki; dünya yaşanmaz hale gelmiş ve geri kalan insanlar yüzlerce yıldır yer altında 144 katlı bir siloda yaşamlarını sürdürüyorlar. En tepeden dışarısı görünüyor sadece. Silonun düzenine aykırı davrananlar ise dışarıyı görmelerini sağlayan sensörleri temizlemek için temizliğe gönderiliyorlar yani aynı zamanda ölümlerine gidiyorlar. Çünkü silonun dışında hayat yok.

Bu tarz kitap sevenler mutlaka okusun seveceğinizi düşünüyorum kitap çok heyecanlı

Kitabın ilk 200 küsür sayfası dizi olarakta çekilmiş ayrıca. Onu da izleyeceğim

Aa ilk kitabın mıymış o dizi, ben de seriyi bitirince başlarım diye düşünmüştüm. İlk kitabınınsa izleyeyim. Beğenmene sevindim

İskender Paşa Camii / Ahlat - Bitlis​

Eski Ahlat Kales'nde bulunmaktadır. Kitabesine göre H.992 (M.1584) tarihinde İskender Paşa tarafından, muhtemelen Mimar Sinan’a yaptırılmıştır. Yavuz Sultan Selim zamanında inşa edilen camii, Kanuni Sultan Süleyman döneminde genişletilmiştir. Camii iç ve dış yapılışı itibariyle Osmanlı Mimarisinin tipik bir örneğini teşkil etmektedir.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi

Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…