Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşin İstanbul ‘da daha zor bence.Çünkü nüfus yoğunluğu çok ,sınıf mevcutları yüksek devlet okullarında ,hali ile senin çocuk arada kaynar fakat öğretmenine denk gelmezsen .Geçen sene bire başlayan kızımın öğretmeni bu konuda mesela çok hassastı .Sınıf mevcudu 51 kişi olmasına rağmen böyle özel çocukları kabul etmiş ve idare edebilmişti ,ne yazık ki bizimde şansımıza yurt dışına gitti bu sene öğretmenimiz.Sen bir araştırma yap civar okullarda gerçekten bu anlamda verimli bir öğretmen bul .Daha uzun yıllar önce veli olmuş tavsiye alabileceğin insanlarla irtibata geç,ilk çocuğun okula başlıyor çünkü okullar ve öğretmenler hakkında bilgin yoktur.

Maalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum

Maalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Allah sıkıntını gidersin iyi bir öğretmene denk gelirsiniz inşallah canım hareketli ile hiperaktifi ayıramayan sizi de çocuğu da çok üzer

Biz bu okula özellikle verdik çocuğu. Pilot okullardan biri. Öğretmenleri iyi. Ama böyle bir sorun yaşadık. Psikoloğu ile dirsek temasındayız. Olmadı sınıfı değişecek

Ya dişini göstereceksin bence çünkü ben kreste ,ana sinifinda çocuğum hareketli diye çok alttan aldım. Bir baktım benimki gibi olanlar gayet rahat .
Ya da başka ogretmene gidebilir ama aynı okulda da ogretmenler aralarında çok yorum yapabiliyorlar.

sınıfa gittim baktım iki kişi kavga ediyor ama dur diyen yok çünkü sessiz kavga ediyorlar. Bizimkinin boru gibi sesi olduğu için dikkat çekiyor hemen

Öğretmen gerçekten artık şans işi diyeceğim ama üzülerek. Kızım 2. Sınıfta sınav kaygısı ve korkusu yaşadı çünkü öğretmeni sınıfta yanlış yaptıkları için sıkıştırıp aşağılamış. Bizim tayinimiz çıktı şehir değiştirdik. Burada kayıt ederken öğretmenle açık açık konuştuk kızımın durumunu ve sadece 2 sınav sonunda öğretmeni sizin anlattıklarınızla Betül'ün alakası yok siz emin misiniz dedi. Şok oldum. İnşallah iyi ve anlayışlı bir öğretmene denk gelirsiniz canım. Eğitimin bu denli rastgele hale gelmesi çok canımı sıkıyor.

Biz bu okula özellikle verdik çocuğu. Pilot okullardan biri. Öğretmenleri iyi. Ama böyle bir sorun yaşadık. Psikoloğu ile dirsek temasındayız. Olmadı sınıfı değişecek
Anladım canım,iyilere denk gelsin inşallah da sıkıntı çekmeyin.

Bu öğretmen 26 yıllık öğretmen. Ben sandım ki tecrübeli hakkından gelir. Çünkü otoriteye boyun eğen bir çocuk. Otorite boşluğunu affetmiyor

Buz Gibi Soğuk - Tess Gerritsen

Maura Isles adlı bir adli tabip konferans için Wyoming'e gittiğinde orada eski bir arkadaşına rastlar. Haftasonunu kayak merkezinde geçirmek için anlaşırlar. Yolda giderken cipleri karlı yolu aşamaz ve Ahret diye bir köye sığınmaya karar verirler. Buradaki insanlar birden yok olmuş ve geriye sadece ölmüş evcil hayvanlar ve açık kapılar kalmıştır. Maura 'ya ulaşamayan dedektif arkadaşı onu aramak için köye gelirken daha başka olaylara ve gerçeklere tanık olur.

Çok heyecanlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Sanki oturdum da bol aksiyonlu ve heyecanlı bir yabancı film izledim. Bu kadın işini çok iyi yapıyor

İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
Sözkonusu evladın canım. Canın. İnsan normal olabilir mi, hayat rutin devam edebilir mi? İnşallah bir yolunu bulursun. Hem burda her türlü konuda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz

İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
hayır ya asla öyle düşünme lütfen. benim gibi çocuğu olan diğer annelere de yol gösterdiğini düşünüyorum ben. lütfen öyle düşünüp anlatmaktan çekinme.

Daha çok erken aslında iki hafta geçsin öyle bir karara var bence. Aynı yollardan ben de geçtim. Haklısın.

Calcim okul başarılı ise öğretmenler daha hırslı daha tuhaf oluyor.
Önceki sene orta halli semtte çalışıyordum çocuklar her telden vardı.
Ama geçen sene bir tık üst profilli bir yere başladım velisi ayrı şımarık çocuklar ayrı duyarsız öğretmenler aşırı hırslı öğrenci seçiyor filan şok oldum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Erkek çocuk erkek öğretmen ile daha rahat ediyor. Erkek mi öğretmeni?
Ben erkek öğretmende rahat ettim. Arkadaşım da erkek öğretmene verdi o da rahat etmişti. Eğer iş değişmeye gelirse erkek öğretmem şansını dene bence.

Günaydın

Canım benim kıyamam, herkes işin kolayında.Normalde ebeveynler otorite istemez, sen aksine çocuğunu tanıyan bir anne olarak öğretmenin işini kolaylastirmissin.Hem daha bir hafta olmadı,ne demek hemen etiket.Umarim herşey yoluna girer.,

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…