İşin İstanbul ‘da daha zor bence.Çünkü nüfus yoğunluğu çok ,sınıf mevcutları yüksek devlet okullarında ,hali ile senin çocuk arada kaynar fakat öğretmenine denk gelmezsen .Geçen sene bire başlayan kızımın öğretmeni bu konuda mesela çok hassastı .Sınıf mevcudu 51 kişi olmasına rağmen böyle özel çocukları kabul etmiş ve idare edebilmişti ,ne yazık ki bizimde şansımıza yurt dışına gitti bu sene öğretmenimiz.Sen bir araştırma yap civar okullarda gerçekten bu anlamda verimli bir öğretmen bul .Daha uzun yıllar önce veli olmuş tavsiye alabileceğin insanlarla irtibata geç,ilk çocuğun okula başlıyor çünkü okullar ve öğretmenler hakkında bilgin yoktur.Şu an inanılmaz şekilde uyum süreci yaşıyoruz. Çocuğu direk etiketlemeye gidiyor öğretmenler ve bu durum benim artık canımı sıkıyor. Kimse anlamaya çalışmıyor. Herkes ama sessiz sakin olsun aman kıprdamasın kafasında. Ben ne yapayım böyle olsun mu istedim. Uğraşıyorum didiniyorum bu kadar oluyor.
Okulun ilk günü dedim otoriter olun yumuşak davranmayın. Tamam hallederiz diyorlar ama kulak arkası. Otorite kuramayınca da çocuk yaramaz.
biraz iç dökme gibi oldu ama gerçekten yoruldum. Hiperkatif etiketi takıldı çocuğa gitti. Kaç yere gitti hayır değil. İlaç kullansın hayır ilaçlık değil. Otomatiğe bağladım artık.
Ben seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum 3 yaşında kreşe başladı kaç kresten alın çocuğunuzu dediler.bir de 5 yasinda konusmaya basladi.ana sınıfında ilaç kullanın dediler. Gitmedigimiz yer kalmadi.en son cocuga disleksi teshisi kondu.Öğretmeni her gün arıyordu artık. Canimdan bikmistim.
Sonra 1.sinif ta öyle bir öğretmen çıktı ki karsimiza . Çocuğu etiketlemeyin ,diğer çocuklardan daha çabuk öğreniyor dedi.daha zeki buluyorum sadece enerjisi fazla dedi.
kadin öyle sakin davranıyordu ki gayet siradanlastiriyordu cocugumun yaptiklarini. Rabbım ayağına taş değdirmesin.
Bir kere sohbet ederken, bana ilk geldiğinizde öyle çaresizdiniz ki direkt çocuk hakkında sıraladiniz şöyledir böyledir diye. Ben yanlış buluyorum bunu öğretmen on yargılı yaklasabilir demişti.
Allah sıkıntını gidersin iyi bir öğretmene denk gelirsiniz inşallah canım hareketli ile hiperaktifi ayıramayan sizi de çocuğu da çok üzerMaalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
İşin İstanbul ‘da daha zor bence.Çünkü nüfus yoğunluğu çok ,sınıf mevcutları yüksek devlet okullarında ,hali ile senin çocuk arada kaynar fakat öğretmenine denk gelmezsen .Geçen sene bire başlayan kızımın öğretmeni bu konuda mesela çok hassastı .Sınıf mevcudu 51 kişi olmasına rağmen böyle özel çocukları kabul etmiş ve idare edebilmişti ,ne yazık ki bizimde şansımıza yurt dışına gitti bu sene öğretmenimiz.Sen bir araştırma yap civar okullarda gerçekten bu anlamda verimli bir öğretmen bul .Daha uzun yıllar önce veli olmuş tavsiye alabileceğin insanlarla irtibata geç,ilk çocuğun okula başlıyor çünkü okullar ve öğretmenler hakkında bilgin yoktur.
Ya dişini göstereceksin bence çünkü ben kreste ,ana sinifinda çocuğum hareketli diye çok alttan aldım. Bir baktım benimki gibi olanlar gayet rahat .Maalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Ya dişini göstereceksin bence çünkü ben kreste ,ana sinifinda çocuğum hareketli diye çok alttan aldım. Bir baktım benimki gibi olanlar gayet rahat .
Ya da başka ogretmene gidebilir ama aynı okulda da ogretmenler aralarında çok yorum yapabiliyorlar.
Ayyy yavrum ya.sınıfa gittim baktım iki kişi kavga ediyor ama dur diyen yok çünkü sessiz kavga ediyorlar. Bizimkinin boru gibi sesi olduğu için dikkat çekiyor hemen
Anladım canım,iyilere denk gelsin inşallah da sıkıntı çekmeyin.Biz bu okula özellikle verdik çocuğu. Pilot okullardan biri. Öğretmenleri iyi. Ama böyle bir sorun yaşadık. Psikoloğu ile dirsek temasındayız. Olmadı sınıfı değişecek
Öğretmen gerçekten artık şans işi diyeceğim ama üzülerek. Kızım 2. Sınıfta sınav kaygısı ve korkusu yaşadı çünkü öğretmeni sınıfta yanlış yaptıkları için sıkıştırıp aşağılamış. Bizim tayinimiz çıktı şehir değiştirdik. Burada kayıt ederken öğretmenle açık açık konuştuk kızımın durumunu ve sadece 2 sınav sonunda öğretmeni sizin anlattıklarınızla Betül'ün alakası yok siz emin misiniz dedi. Şok oldum. İnşallah iyi ve anlayışlı bir öğretmene denk gelirsiniz canım. Eğitimin bu denli rastgele hale gelmesi çok canımı sıkıyor.
Sözkonusu evladın canım. Canın. İnsan normal olabilir mi, hayat rutin devam edebilir mi? İnşallah bir yolunu bulursun. Hem burda her türlü konuda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruzİşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
hayır ya asla öyle düşünme lütfen. benim gibi çocuğu olan diğer annelere de yol gösterdiğini düşünüyorum ben. lütfen öyle düşünüp anlatmaktan çekinme.İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
Daha çok erken aslında iki hafta geçsin öyle bir karara var bence. Aynı yollardan ben de geçtim. Haklısın.İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
Calcim okul başarılı ise öğretmenler daha hırslı daha tuhaf oluyor.Biz bu okula özellikle verdik çocuğu. Pilot okullardan biri. Öğretmenleri iyi. Ama böyle bir sorun yaşadık. Psikoloğu ile dirsek temasındayız. Olmadı sınıfı değişecek
GünaydınEki Görüntüle 3301003
Boubon Antik Kenti - Burdur
Boubon Antik Kenti'nin tarihçesi hakkındaki bilgiler çok sınırlıdır. Zamanla Balboura, Kibyra Tetrapolisi’ne girmiştir. Sonra Boubon diğer Tetrapolis şehirleri ile Lykia'ya geçmiştir. Boubon Antik Kenti’nde Helenistik döneme kadar inen kalıntılar ile birlikte Roma Çağı kalıntıları ayakta durmaktadır. Tiyatrosu, tapınağı, agorası, şehir surları, gimnazyumu ve diğer yapıları ile ilk çağın önemli bir antik kentini oluşturmaktadır. Kentte bulunan bronz heykel, Burdur Müzesi’nde sergilenmektedir.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Canım benim kıyamam, herkes işin kolayında.Normalde ebeveynler otorite istemez, sen aksine çocuğunu tanıyan bir anne olarak öğretmenin işini kolaylastirmissin.Hem daha bir hafta olmadı,ne demek hemen etiket.Umarim herşey yoluna girer.,Şu an inanılmaz şekilde uyum süreci yaşıyoruz. Çocuğu direk etiketlemeye gidiyor öğretmenler ve bu durum benim artık canımı sıkıyor. Kimse anlamaya çalışmıyor. Herkes ama sessiz sakin olsun aman kıprdamasın kafasında. Ben ne yapayım böyle olsun mu istedim. Uğraşıyorum didiniyorum bu kadar oluyor.
Okulun ilk günü dedim otoriter olun yumuşak davranmayın. Tamam hallederiz diyorlar ama kulak arkası. Otorite kuramayınca da çocuk yaramaz.
biraz iç dökme gibi oldu ama gerçekten yoruldum. Hiperkatif etiketi takıldı çocuğa gitti. Kaç yere gitti hayır değil. İlaç kullansın hayır ilaçlık değil. Otomatiğe bağladım artık.
GünaydınEki Görüntüle 3301003
Boubon Antik Kenti - Burdur
Boubon Antik Kenti'nin tarihçesi hakkındaki bilgiler çok sınırlıdır. Zamanla Balboura, Kibyra Tetrapolisi’ne girmiştir. Sonra Boubon diğer Tetrapolis şehirleri ile Lykia'ya geçmiştir. Boubon Antik Kenti’nde Helenistik döneme kadar inen kalıntılar ile birlikte Roma Çağı kalıntıları ayakta durmaktadır. Tiyatrosu, tapınağı, agorası, şehir surları, gimnazyumu ve diğer yapıları ile ilk çağın önemli bir antik kentini oluşturmaktadır. Kentte bulunan bronz heykel, Burdur Müzesi’nde sergilenmektedir.
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?