- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Sen yenisin galibaAy her yorumu okudukça kitap listeme yenisi ekleniyor bu topik beni deli edecek
Bir de metroda okumanın tadı çok başka oluyordu değil mi. Zamanı ve yolu verimli kullanmış olmanin verdiği haklı bi gurur oluyorduBenim de önceki iş yerim metro ile gidiliyordu. O dönem ayda 10 12 kitap okuduğumu biliyorum. Şimdi okumak için ekstra zaman oluşturuyorum kendime.
1. sınıfa başlayan oğlum var şimdi. Adaptasyon süreci çok çok zorluyor beni kafamı verip okuma bile yapamıyorum bu ara
Oh ne güzelBen yemek pişirirken okuyorum çoğu zaman. Bari boş beklemeyeyim diye bir elimde kaşık bir elimde kitap oluyorPdf okumayı sevmezdim ama kolaylık sağladığı için artık alıştım. Yatarken okuyabiliyorum telefondan
SevgiliIstenmeyentuyy arkadaşımız sayesinde okulumuzun kütüphanesini geliştiriyoruz. Kendisine okulum ve kendim adına çok teşekkür ediyorum .
Eki Görüntüle 3300728
Ne kadar güzel birşeye vesile olmuşsunuz ikinizi de tebrik ederimSize de emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Annem kütüphanenize katkıda bulunmuş oldu.
Bir de metroda okumanın tadı çok başka oluyordu değil mi. Zamanı ve yolu verimli kullanmış olmanin verdiği haklı bi gurur oluyorduŞimdi ise hep bi koşturmacanın içindeyim ama inşallah vakit oluşturacağım.
Senin ufaklık da okula başlamış hayırlı olsunSanırım ilerden gidiyordu değil mi. Üstün zekalı çocuğun ebeveyni olmak da zor ,Allah kolaylık versin size . Kızım dünyaya geleceği zaman biz imkanları cok kısıtlı olan çok ücra bi şehirdeydik. O zaman çocuğum üstün zekalı degil de normal bi zekaya sahip olsun diye dua etmişliğim var Çünkü öyle çocuklar için her konuda daha fazla emek gerekiyor. Ama simdi senin oğlun için istanbulda imkanlar var. Sen de ona yetecek potansiyeldesin. Inşallah hersey çok kolay ve güzel olur sizin icin
Vazgeçme calci etiketlemek kolay çünkü. Hemen bu böyledir deyip kolayını buluyorlar. Eğitim bu değil. Bir sürü eğitim dersi alan bir öğretmenin bu şekilde davranışı kabul edilemez. Ne demek ilaç kullansın hasta mı senin çocuğun. Fıtratı böyledir ona göre davranacaksın. Her çocuk sakin sessiz olamaz. Olmamalı. Tek tip hale getiriyorlar çocuklarımızı uyumlu(!) olmayana da hemen yaftalama etiket.Şu an inanılmaz şekilde uyum süreci yaşıyoruz. Çocuğu direk etiketlemeye gidiyor öğretmenler ve bu durum benim artık canımı sıkıyor. Kimse anlamaya çalışmıyor. Herkes ama sessiz sakin olsun aman kıprdamasın kafasında. Ben ne yapayım böyle olsun mu istedim. Uğraşıyorum didiniyorum bu kadar oluyor.
Okulun ilk günü dedim otoriter olun yumuşak davranmayın. Tamam hallederiz diyorlar ama kulak arkası. Otorite kuramayınca da çocuk yaramaz.
biraz iç dökme gibi oldu ama gerçekten yoruldum. Hiperkatif etiketi takıldı çocuğa gitti. Kaç yere gitti hayır değil. İlaç kullansın hayır ilaçlık değil. Otomatiğe bağladım artık.
GünaydınEki Görüntüle 3301003
Boubon Antik Kenti - Burdur
Boubon Antik Kenti'nin tarihçesi hakkındaki bilgiler çok sınırlıdır. Zamanla Balboura, Kibyra Tetrapolisi’ne girmiştir. Sonra Boubon diğer Tetrapolis şehirleri ile Lykia'ya geçmiştir. Boubon Antik Kenti’nde Helenistik döneme kadar inen kalıntılar ile birlikte Roma Çağı kalıntıları ayakta durmaktadır. Tiyatrosu, tapınağı, agorası, şehir surları, gimnazyumu ve diğer yapıları ile ilk çağın önemli bir antik kentini oluşturmaktadır. Kentte bulunan bronz heykel, Burdur Müzesi’nde sergilenmektedir.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Vazgeçme calci etiketlemek kolay çünkü. Hemen bu böyledir deyip kolayını buluyorlar. Eğitim bu değil. Bir sürü eğitim dersi alan bir öğretmenin bu şekilde davranışı kabul edilemez. Ne demek ilaç kullansın hasta mı senin çocuğun. Fıtratı böyledir ona göre davranacaksın. Her çocuk sakin sessiz olamaz. Olmamalı. Tek tip hale getiriyorlar çocuklarımızı uyumlu(!) olmayana da hemen yaftalama etiket.
baş edemeyince hemen işaretlemişler mi yani çocuğu? hemen neden ilaç? uğraşmak mı istemiyorlar nedir. çok saçma.Şu an inanılmaz şekilde uyum süreci yaşıyoruz. Çocuğu direk etiketlemeye gidiyor öğretmenler ve bu durum benim artık canımı sıkıyor. Kimse anlamaya çalışmıyor. Herkes ama sessiz sakin olsun aman kıprdamasın kafasında. Ben ne yapayım böyle olsun mu istedim. Uğraşıyorum didiniyorum bu kadar oluyor.
Okulun ilk günü dedim otoriter olun yumuşak davranmayın. Tamam hallederiz diyorlar ama kulak arkası. Otorite kuramayınca da çocuk yaramaz.
biraz iç dökme gibi oldu ama gerçekten yoruldum. Hiperkatif etiketi takıldı çocuğa gitti. Kaç yere gitti hayır değil. İlaç kullansın hayır ilaçlık değil. Otomatiğe bağladım artık.
herkese günaydınEki Görüntüle 3301003
Boubon Antik Kenti'nin tarihçesi hakkındaki bilgiler çok sınırlıdır. Zamanla Balboura, Kibyra Tetrapolisi’ne girmiştir. Sonra Boubon diğer Tetrapolis şehirleri ile Lykia'ya geçmiştir. Boubon Antik Kenti’nde Helenistik döneme kadar inen kalıntılar ile birlikte Roma Çağı kalıntıları ayakta durmaktadır. Tiyatrosu, tapınağı, agorası, şehir surları, gimnazyumu ve diğer yapıları ile ilk çağın önemli bir antik kentini oluşturmaktadır. Kentte bulunan bronz heykel, Burdur Müzesi’nde sergilenmektedir.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
GünaydınEki Görüntüle 3301003
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
Less-is-More
hande_buse
koza16
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
tolin
Alp_BuRc
Ben seni çok iyi anlıyorum. Benim oğlum 3 yaşında kreşe başladı kaç kresten alın çocuğunuzu dediler.bir de 5 yasinda konusmaya basladi.ana sınıfında ilaç kullanın dediler. Gitmedigimiz yer kalmadi.en son cocuga disleksi teshisi kondu.Öğretmeni her gün arıyordu artık. Canimdan bikmistim.Şu an inanılmaz şekilde uyum süreci yaşıyoruz. Çocuğu direk etiketlemeye gidiyor öğretmenler ve bu durum benim artık canımı sıkıyor. Kimse anlamaya çalışmıyor. Herkes ama sessiz sakin olsun aman kıprdamasın kafasında. Ben ne yapayım böyle olsun mu istedim. Uğraşıyorum didiniyorum bu kadar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?