Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
Canım benim üzüldüm yaşadıklarınıza mesajları okurken. Umarım küçüğü yıpratmadan bir çıkış, çözüm yolu bulabilirsiniz. İlkokul öğretmeni çok önemli gerçekten. Çocukların dilinden anlayan, ihtiyaçlarını karşılayabilen biri olmasından yanayım.
Seneye benim kızım da ilkokula başlayacak kendi yaşayacaklarımı gördüm gibi oldu.

İşte bu yüzden sebep okuyamıyorum kafamı toplayıp kızlar. Kusura bakmayın normalde yapmayacağımı yaptım ama çok doldum artık. Topiği meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim
Ya böyle düşünme. Önce sen ve oğlun iyi olun, şu süreci hayırlısıyla bi atlatın eski rutinine geri dönersin Insallah

Böyle düşünme lütfen hepimizin kötü geçirdiği dönemler olabiliyor elbette ruhumuza cümlelerimize istemsiz yansıyor Allah kolaylık versin inşallah her şey hayırlısıyla çabucak yoluna varır

Ne yaptığını biliyorum (Polisiye)

Kadınlar Ülkesi (ütopya diyeyim )

Kahve soğumadan önce (gece yarısı kütüphanesi gibi ama bence bu kitap daha güzel bu kitap neden o kadar patlamadı bilmiyorum)

Kırmızı Pazartesi( bi adamın öldürüldüğü günü anlatıyor ama bence dram değildi ya güzeldi)

Yakın zamanda okuduğum kitaplara baktığımda hızlı okunabilecek olarak bu kitaplar çarptı gözüme

Kızlar ya ortak okuma kitabımıza adapte olamıyorum grupta çok yazıldı okuyamıyorum vs diyen ondan mı etkilendim acaba yoksa gerçekten okunmuyor mu anlamadım
Çok akıcı kitap. Ben kendi durumundan dolayı kitap okumuyorum

Kızlar ülkede yaygın bir sinema, eski filmlerle ilgili etkinlikler yapmış. Bu hafta Harry Potter filmleri var, ilk üç film. 22 eylülde Yüzüklerin Efendisi serisi gelecekmiş. Aradaki haftada da Harry Potter filmlerinin gerisi gelecek sanırım.

Biletler kişi başı 50₺, etkinliğe özel orta boy patlamış mısır da 30₺ diye yazıyor. Harry Potter filmlerine gidecektik cuma, cumartesi ve pazar olacak şekilde. Nişanlımın sağ eline halı sahada top gelmiş sert bir şekilde, hastaneye gitmiş, film çekilmiş vs çatlak varmış sargıya almışlar . Yarın gideceğim yanına, filmlere gidebilecek miyiz bakacağız.

Ben o hevesle Çarpık Aşk’ı bitirdim, Harry Potter ve Felsefe Taşı kitabına başladım. Bir çırpıda 57’ye geldim ama sinemada izleyecek olursak ben ilk kitabı bitirmeden ilk üç filmi izleriz . Sinemada izleyemezsek de sırayla kitapları okuyup ardından filmlerini tekrar izleyeceğim.

Çok geçmiş olsun

Eğitim üc ayaklı sac gibidir. Bir ayağı eğitimci,bir ayağı ebeveyn bir ayağı da öğrencidir. Üc ayağın takım çalışması içinde olması gerekiyor. Özellikle senin ufaklık gibi akademik olarak akranlarına göre üstün performansa sahip çocuklara ekstra özen gerekiyor. Ama anladığım kadariyla öğretmende sıkıntı var çünkü dengeyi de otoriteyi de kuramamis ve yavrucağı yaftalamiş. Bence bi süre gözlemle inşallah iyiye gider ama eger gitmezse sınıf ya da okul değişikliği düşünebilirsin. Bir de oğlun okuma yazma toplama cikarma biliyor ve simdi sınıf ortamında akranları daha yeni harfleri öğrenirken çocuk sıkılıyordur daha fazla enerji icinde birikiyor olabilir , bu da etiketlenmesine sebep olabilir. Bu noktada öğretmenin çocuğun potansiyelinin körelmemesi için zenginleştirmiş eğitim şeklinde onun kazanımlarına göre eğitimini desteklemesi gerekiyor.Okul dışında da bi spor ya da enerjisini atabileceği ve parlak zekasının destekleneceği bir aktivite olsa çok iyi olur. Inşallah uyum süreci cok rahat bir evreye girer. Senin icin de oğlun için de herşey kolay ve güzel ilerlesin inşallah

Geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…