GünaydınGünaydınlar
Akşam Fotoğraf paylaşımı vardır katılımlarınızı bekliyorum
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
Alp_BuRc
Ben hala Vardiya ve Kimsenin Freya'dan Haberi Yok'tayımGünaydin
Kimler neler oluyor merak ettim
herkese günaydınGünaydınlar
Akşam Fotoğraf paylaşımı vardır katılımlarınızı bekliyorum
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
Istenmeyentuyy
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
Alp_BuRc
vow of deception okuyorum hâlâ. ilk bölüm bitti ama rs ye girdim sanırımGünaydin
Kimler neler oluyor merak ettim
Buyucu beni de çok yormustu. Hala aklımda sorular var zihninimi epeyce meşgul etti.Merhabalar herkese. Büyücü bitti sonunda. Biraz yordu beni açıkçası. Bu kadar uzun bir kitabı okuyacak bir dönemde değilmişim demekki. Bana tavsiye edebileceğiniz, kafa yormayacak, kolay okunacak bir kitap var mı? Dram olmasın lütfen
Allah yardımcın olsun C Calcifer . 1 sınıf zaten yorucu bide ii öğretmene denk gelmemek cok zor.Maalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Öef çok güzel duruyor ama kesin kafam almaz bunları yaKızlaaaar geçen gece amazonda zaman çarkının 7. Kitabına 170 tlye denk geldim. Yorumlarda başka kitap yollamışlar fln yazıyordu satıcı için. Geleceğine dair hiç umudum yoktu. Çünkü amazonda normalde en ucuz 326 tl dr de fln 500 küsür liralarda. Ama geldiiiay çok sevindim ya Eki Görüntüle 3301861
Böylece serim yavaş yavaş tamamlanıyor diyeceğim amaa daha anca yarı olduEki Görüntüle 3301862
Kafa yormuyor ya. Sadece biraz uzun. Araba yok ya çok yürüyorlar kitaptaÖef çok güzel duruyor ama kesin kafam almaz bunları ya
İnce Memed'de cezaevleri arasını atla gidiyorlardı, okuyunca bi garipsemiştim. Seninkinde iyice garipserimKafa yormuyor ya. Sadece biraz uzun. Araba yok ya çok yürüyorlar kitaptao yüzden bu kadar uzun bence. Kitabın yarısında seyahat ediyorlar
Dizisini izle önce eğer o kadar okumak istiyorsan. Baktın ilgini çekti okursun.İnce Memed'de cezaevleri arasını atla gidiyorlardı, okuyunca bi garipsemiştim. Seninkinde iyice garipserimama benim kafam bu kadar fantastik şeylere basmıyor ondan dedim, beynimden dumanlar çıkıyor ufak ufak
Hoş geldiniz, yenisiniz galibaZülfü Livaneli - Kardeşimin Hikayesi bitti. Dino Buzzati - Tatar Çölü'ne başlıyorum
Hoş buldum evet yeniyimHoş geldiniz, yenisiniz galiba
Hoş geldinizHoş buldum evet yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?