Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buyucu beni de çok yormustu. Hala aklımda sorular var zihninimi epeyce meşgul etti.

Maalesef öğretmen konusunda yine doğrusuna denk gelmedik. direk etiketi yapıştırdı çocuğa. Ne yapacağım ne edeceğim bilmiyorum
Allah yardımcın olsun C Calcifer . 1 sınıf zaten yorucu bide ii öğretmene denk gelmemek cok zor.
Gecen sene oğlum 1 sınıfa gidiyordu. Öğretmeni sağolsun çocuğumu okuldan soğuttu. Okula gitmek istemiyor odev yapmak istemiyordu. Neler cektigimi bi ben bilirim. Bu sene öğretmenini degistirdim. Şu bir haftdaki surecte çocuğumdaki degisimi gorebiliyoru. bence donemin başındayız daha ogretmeni degistirme sansin varsa degistir. Öğretmen cok etkili oluyor

Kızlaaaar geçen gece amazonda zaman çarkının 7. Kitabına 170 tlye denk geldim. Yorumlarda başka kitap yollamışlar fln yazıyordu satıcı için. Geleceğine dair hiç umudum yoktu. Çünkü amazonda normalde en ucuz 326 tl dr de fln 500 küsür liralarda. Ama geldiii ay çok sevindim ya
Böylece serim yavaş yavaş tamamlanıyor diyeceğim amaa daha anca yarı oldu

Öef çok güzel duruyor ama kesin kafam almaz bunları ya

Kafa yormuyor ya. Sadece biraz uzun. Araba yok ya çok yürüyorlar kitapta o yüzden bu kadar uzun bence. Kitabın yarısında seyahat ediyorlar
İnce Memed'de cezaevleri arasını atla gidiyorlardı, okuyunca bi garipsemiştim. Seninkinde iyice garipserim ama benim kafam bu kadar fantastik şeylere basmıyor ondan dedim, beynimden dumanlar çıkıyor ufak ufak

İnce Memed'de cezaevleri arasını atla gidiyorlardı, okuyunca bi garipsemiştim. Seninkinde iyice garipserim ama benim kafam bu kadar fantastik şeylere basmıyor ondan dedim, beynimden dumanlar çıkıyor ufak ufak
Dizisini izle önce eğer o kadar okumak istiyorsan. Baktın ilgini çekti okursun. ama okuyacaksan sakın ciltli alma çok pahalandı ciltliler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…