- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
evet tür ve yazar ekleyebilirizBen de olabildiğince katılmaya çalışıyorum, normalde hiç görmediğim yazarların kitaplarını okuyunca çok beğendiğim için diğer kitaplarını da alıyorum bana o açıdan iyi geliyor. Ama bu ayki kitap çok kalın ve biraz yorucu mesela. Dervişin Teselli Koleksiyonu okumaktan keyif aldığım bir tür değildi onu da atlamak durumunda kaldım. Ben klasiklerden çoğunu okumadığım için ona da uyum sağlarım ama belki tür tür belirlenmeli, her ay 3 türde 1 kitap, bilim kurgu olur fantastik olur klasik olur. İsteyen hepsini okur isteyen birini okur gibi. Çok mu karışık olur?
Ben katılmadan önce yapılmış olabilir.Bu bir önceki sene böyle bişey yapmamış mıydık?
Yanlış anlaşılmasın lütfen ama kendi seçtiğimiz kitapları okumuyoruz nerdeyse.
herkese günaydınEki Görüntüle 3308627
Eki Görüntüle 3308628
Keloğlan Mağarası - Denizli
Keloğlan Mağarası Denizli İli, Acıpayam İlçesi’nin 18 kilometre doğusunda bulunan Dodurgalar Mahallesi’nin 3 kilometre batısındaki Mallı Dağı’nın doğu yamacındadır. Mağara içerisinde çok miktarda dikit, sarkıt ve sütun bulunmaktadır. Mağaranın bol çatlaklı yapısı nedeniyle karstlaşmaya son derece uygun, Jura-krtase kireç taşları içinde gelişen mağara birçok damlataş sütunları ile birbirine geçen çok sayıda adacığa ayrıldığından girintili çıkıntılı bir yapıya sahiptir.
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
mini ortak okumalarGenel bir duyuru ile bunu bildireceğim herkese.
diğer yandan da merak ettiğimiz okumak istediğimiz listemizde olan kitaplardan 10 15 tane paylaşım yaparız. Bu paylaşımlardan mutlaka mini ortak okumalar çıkacaktır. Böylece beraber okuduğumuz kitap sayısı da artacaktır.
Daha önce okunmuş olursa konuşma da daha çok olur diye düşündüm aslında ben. Sonuçta ortak okumanın amacı bu kitapları yorumlamak, bu kitaplar hakkında konuşmak, bu şekilde aramızdaki etkileşimi paylaşımı artırmak. Uzun zaman önce okudum, hatırlamıyorum diyen de yorum gününden önce göz atabilir kitaba diye düşünüyorum.Günaydın
Ben çoğunluktan farklı düşünüyorum. Klasikleri hepimiz zaten biliyor ve okuyoruz. Ortak okumalarin kendi adıma faydası bazen hiç bilmediğim bazen de okumayı düşünmeyeceğim kitapların olması. Klasikleri okuyan çok olduğuna göre her ay belirlenen klasik için "ben daha önce okumuştum" u çok duyacağız
İnsan alıştıra alıştıra söylerKayıp zamanın izinde serisini okuyalım 2024 yılında
İnsan alıştıra alıştıra söyler
Kasımda başlıyoruz demiştik ??Kayıp zamanın izinde serisini okuyalım 2024 yılında
Kasımda başlıyoruz demiştik ??
Çok mu zor okuması ya korkutmayın beni
hemen alıyorumKasımda başlıyoruz demiştik ??
Seriyi ve yazarı seven çok seviyor. Sevmeyen de genelde okumasının zor olduğundan şikayet ediyor. Ben kitapları aldığımda topik yoktu hala okumadım. Yazarın sorunu “.” SevmemesiKasımda başlıyoruz demiştik ??
İyi öğlenlerEki Görüntüle 3308627
Eki Görüntüle 3308628
Keloğlan Mağarası - Denizli
Keloğlan Mağarası Denizli İli, Acıpayam İlçesi’nin 18 kilometre doğusunda bulunan Dodurgalar Mahallesi’nin 3 kilometre batısındaki Mallı Dağı’nın doğu yamacındadır. Mağara içerisinde çok miktarda dikit, sarkıt ve sütun bulunmaktadır. Mağaranın bol çatlaklı yapısı nedeniyle karstlaşmaya son derece uygun, Jura-krtase kireç taşları içinde gelişen mağara birçok damlataş sütunları ile birbirine geçen çok sayıda adacığa ayrıldığından girintili çıkıntılı bir yapıya sahiptir.
Günaydınlar
@Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@Bonus
@yet07
@Chara-
Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@Sulukuleli
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@tolin
@Alp_BuRc
Bu ben
Her ay bir kitabı okuyalım dicem de 400 syf. Tek kitabıKayıp zamanın izinde serisini okuyalım 2024 yılında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?