Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet tür ve yazar ekleyebiliriz

Bu bir önceki sene böyle bişey yapmamış mıydık?

Yanlış anlaşılmasın lütfen ama kendi seçtiğimiz kitapları okumuyoruz nerdeyse.
Ben katılmadan önce yapılmış olabilir.

Ortak kitapları okumak evet zorunlu değil ama bir gruba dahil olmak zorunlu olmayan kuralları da beraberinde getirir bence. Kendi adıma gruba dahil olma sorumluluğuyla ortak okumalarin neredeyse hepsini okudum. Daha önce okuduğum hatta okuyamayip yarım bıraktığım kitapları bile okudum. Bence herkes bu bilinçle yaklaşırsa kitapların nasıl belirlendiğinin de önemi olmaz. Özel durumlar olabilir, kitap temini yapilamayabilir ya da yoğunluk nedeniyle okunamayabilir o ayrı ama tamamen ben istediğimi okurum şeklinde yaklasilinca 1k ya okuduğu kitapların listesini yazmaktan farkı kalmıyor diye düşünüyorum. En azından ben bu mantıkla yaklaşıyorum. Yoksa ben zaten istediğim kitabı okuyup kaydını tutuyorum. Burada benim için önemli olan ortak paylaşım. Aynı anda okuduğumuz kitaplar hakkında konuşabilmek zaten güzel olan

herkese günaydın
mini ortak okumalar

Günaydıın

Ortak okumalarla ilgili biz yine fikir sunsak başkanım sende aralarından seçsen olur mu peki ?? C Calcifer

Bide mesela yeni bir kural olarak bir yılda en fazla 3 tane ortak kitabı okumama hakkımız olsa. Yani 1 yılda 9 tane ortak okuma kitabını okumak zorunlu olsa. Yoksa gelecek sene gruptan çıkarılsa ( diyomuşum ben okuyamıyomuşum)

Daha önce okunmuş olursa konuşma da daha çok olur diye düşündüm aslında ben. Sonuçta ortak okumanın amacı bu kitapları yorumlamak, bu kitaplar hakkında konuşmak, bu şekilde aramızdaki etkileşimi paylaşımı artırmak. Uzun zaman önce okudum, hatırlamıyorum diyen de yorum gününden önce göz atabilir kitaba diye düşünüyorum.

Kasımda başlıyoruz demiştik ??

Çok mu zor okuması ya korkutmayın beni
Seriyi ve yazarı seven çok seviyor. Sevmeyen de genelde okumasının zor olduğundan şikayet ediyor. Ben kitapları aldığımda topik yoktu hala okumadım. Yazarın sorunu “.” Sevmemesi

Kasımda siz başlayın yeni yılda benim de okuma planımda. Tutunamayanlar ve Kayıp zamanın izinde 2025 e sarkmayacak.

İyi öğlenler

Ben önümüzdeki yıl çok kalın klasikler ve alan okuması yapmayı planlıyorum daha çok. Hedefimi de düşük tutacağım o yüzden. Ortak okumalar benim için nefes almak gibi olur. İnşallah hepsine katılırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…