Ba ba ba ba cümlelere baak.Eki Görüntüle 2731482
Bunu okuyorum ama içimdeki kitap kurdu öldü galiba topiğinize düzenli katılamam.
Muhalefetimi yapıp gideyim. Bence okurken bazı cümlelerin altını çizmek çok yanlış. Çünkü o cümlenin hazırlığı sayfalarca yapılıyor. O düşünce nakledilebilmek için belki yeni olaylar, karakterler oluşturuluyor. O hazırlığa ayıp olur gibi geliyor bana.
Bir de sınırlayıcı bir durum oluşuyor sanki. Aynı kitabı bir başkası okuduğunda ya da kendimiz tekrar okuduğumuzda o kısım daha fazla dikkat çekecek. Belki de 2. Okumada değişen kalbimiz, beynimiz, ruhumuz başka bir cümlenin güzelliğini keşfedecekken bunu elinden almış oluyoruz.
Teşekkürler. İyi günler.
12 olur bence. Her ay bir kitapEe nabıyonuz kitap mı okuyonuz. Benim hedef 3 yazabiliyoz mu mesela bunu
Taam o zaman 2024ü beklemeliyiz.12 olur bence. Her ay bir kitap
Ben okuyorumEe nabıyonuz kitap mı okuyonuz. Benim hedef 3 yazabiliyoz mu mesela bunu
Ayy o çoklu işi fenaaa ayyBen okuyorum
Bu ay performansım çok düştü
Yeni yeni tekrar ısındım.
Aynı anda bir sürü kitaba saldırınca hiçbiri bitmiyor
Ama güzel motive oldum, bol bol okuyacağım inşallah
Ne ne nee
Ben de bir yıldır yoktum tşkNe ne nee
Asıl sen kimsin
Yanlış topicte miyim diye kontrol ettim ya
Ben geçen seneden beri topicteyim ama hayalet gibi bir görünüp bir kayboluyor olabilirim
Tanışalım mı?
Hoş geldin o zamanBen de bir yıldır yoktum tşk
Siz ciddi misiniz ya gerçekten tanışmıyor muydunuzBen de bir yıldır yoktum tşk
Hoşbuldum.Hoş geldin o zaman
Sen de kimsin mesela nickler heep yeniSiz ciddi misiniz ya gerçekten tanışmıyor muydunuzAllah ikinizin de iyiliğini versin. Ah ben nasıl bir zavallıyım, şurdan geçen biri bile selam verse ben kendimi yabancı hissediyorum
Yooo benim nickim çok eski ben biraz yeniyim. 1 yıldır burdayım ama öncesinde de gelip gitmişliğim varSen de kimsin mesela nickler heep yeni
Tanışıyorduysak bile unutmuşuz işteSiz ciddi misiniz ya gerçekten tanışmıyor muydunuzAllah ikinizin de iyiliğini versin. Ah ben nasıl bir zavallıyım, şurdan geçen biri bile selam verse ben kendimi yabancı hissediyorum
O halde memnun oldum.Yooo benim nickim çok eski ben biraz yeniyim. 1 yıldır burdayım ama öncesinde de gelip gitmişliğim var
Ben de. HoşgeldinO halde memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?