Benimki yarın akşama ancak biterİyi akşamlar
Niyet ettim bugün Aşkın Celladı’nı bitirmeye
Kacinci öyküdesinİyi akşamlar
Niyet ettim bugün Aşkın Celladı’nı bitirmeye
yıllar önce okumuştum bu kitabıİyi akşamlar
Kafam çok dolu, aldım battaniyemi yaktım mumu kitabimi aldım elime Semerkant’a yolculuğa çıkıyorumherkese iyi okumalar Eki Görüntüle 3340970
Oh yarına da kısa bir kitap sıkıştırırsam araya bu ay okuduğum kitap sayısı çift haneli olacakBenimki yarın akşama ancak biter
Sondan 3Kacinci öyküdesin
Ben az önce bitirdim ortak okumayı. Yarın okumaya vaktim yok çok ben de çift haneli için bi tane daha sıkıştırdım son gün. Mecbur 1 tane daha okuyacağım gazlama beniOh yarına da kısa bir kitap sıkıştırırsam araya bu ay okuduğum kitap sayısı çift haneli olacak
Ne güzel işte okusana fırsatını bulur bulmazBen az önce bitirdim ortak okumayı. Yarın okumaya vaktim yok çok ben de çift haneli için bi tane daha sıkıştırdım son gün. Mecbur 1 tane daha okuyacağım gazlama beni
Oh yarına da kısa bir kitap sıkıştırırsam araya bu ay okuduğum kitap sayısı çift haneli olacak
Yine görevlerini aksattığın bir zamanlarda insanlar çift hanelere çıkıyordu C Capanin Gururu TeyomBen az önce bitirdim ortak okumayı. Yarın okumaya vaktim yok çok ben de çift haneli için bi tane daha sıkıştırdım son gün. Mecbur 1 tane daha okuyacağım gazlama beni
Yine görevlerini aksattığın bir zamanlarda insanlar çift hanelere çıkıyordu C Capanin Gururu Teyom
Neler aldınSiparişimi 3'e bölmüşler, kalbim çıt gözyaşım pıt
İthaki'nin serilerine dadandım yine. Biraz Japon klasiklerinden aldım biraz Karanlık Kitaplık serisinden aldım. Joe Hill yorumları okuyorum herkes Stephen King'in oğlu neticede diyor ben de manevi anlamda, kalemi benziyor anlamında diyorlar sandım gerçekten oğluymuşNeler aldın
Keyifle okuİthaki'nin serilerine dadandım yine. Biraz Japon klasiklerinden aldım biraz Karanlık Kitaplık serisinden aldım. Joe Hill yorumları okuyorum herkes Stephen King'in oğlu neticede diyor ben de manevi anlamda, kalemi benziyor anlamında diyorlar sandım gerçekten oğluymuşOna bi heyecanlıyım. Aklımda olan birkaç bilim kurgu, fantastik kitaplardan da aldım. Cuma hepsi tamamlanınca atarım heyecanlandım
He yaa, tüüü banaYine görevlerini aksattığın bir zamanlarda insanlar çift hanelere çıkıyordu C Capanin Gururu Teyom
Yıllık hedef belirleyeceğiz 2024 için.Aralık ayı hedeflerini ne zaman belirliyoruz? Aralıkta tatile gireceğim 2 hafta bol bol okurum
Bir çılgınlık yapıp üç hanelere çıksak mıYıllık hedef belirleyeceğiz 2024 için.
aylık hedef yok yani
Bir çılgınlık yapıp üç hanelere çıksak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?