Çabucak biter calci diğerini de okumak istersin
Vay canına maşallah
Benimki de seninkinin yanında yatıyordur. Bugün 2 sweet elbise, kızıma bir kazak, kendime bir gümüş bileklik aldım. Geçen hafta da 5 kitap vardı sepetimde. Benim de içkim kumarım,sigaram yok şükürSipariş verirken götürdüm telefonu, dedim biraz çok oldu sen bi bak bazılarını sil. Gitti en merak ettiğimi siliyor, yok buna ne gerek var diyor. Dedim ver şunu Allah aşkına içkim yok sigaram yok alıyorum hepsinihak verdi sonrasında. Kendisine ulaşmak isterseniz Zincirlikuyu mezarlığında bulabilirsiniz girişte hemen
Gaza geliyoruz son iki aydaBen de gün bitmeden araya ince bir kitap sıkıştırayım dedim. Ne çift haneli olmak için ne de hedefi tutturmak için. Niye bu çaba ben de anlamadım kendimi
Eki Görüntüle 3344085
Hatta ve hatta 5.lik.Tam ooo 2.lik yakışır bana derken 4.lüğe düşmemçok ayıp ettiniz
Gözümü kapattım hadi yaz Kasım ayınaArkadaşlar Dördüncü Kanat bitiyor son 3 sayfam fln kaldı ama saat 12yi geçti. Gelecek aya mı yazayım bu aya mı yazayım
Allahım çok heyecanlı çok güzel bir kitaptı. Çılgınlar gibi okudum. Keşke devam kitapları da olsaydı onlarıda hemen okurdum
Ay valla amacım bu aya yetiştirmek değildi. O kadar heyecanlıydı ki bırakmadan okudum bütün günGözümü kapattım hadi yaz Kasım ayına
Neler aldınGünaydın
Gece dayanamayıp iki üç tane kitap aldım yine,bu yıl bitene kadar almayacaktım sözdeyarın ya da pazar gelecekmiş hep sabahına gelirdi halbuki
Neler aldın
Dünyanın en güzel kararsızlığıGünaydın
Ben aralık ayına hangi kitapla başlasam karar veremedim henüz
Ay bir de çıktı mı aldınGünaydııın
Sizce ben ortak okumayı evde kaybedip pdf’in çıktısını alarak çocuklar deneme olurken okuyor muyumdur?
Eki Görüntüle 3344158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?