- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Senin koca ne mübarek ADAMHem çalışmıyorum hem sigara içiyorum ben şok
Adam aynı bana benzedi. İkimizde anlaşıyoruz eldekiler bitmeden kitap yok diye, indirim oluyor fuar oluyor bakıyorum o diyor e doğru bidaha nerde bulcan indirimSenin koca ne mübarek ADAM
Senin koca ne mübarek ADAM
HahahahahhaDisipline Girmis BirKadin sen çok iyi kadınsın ama kocan da adam çıktı
Ben onu bu yıl mı okudum hatırlayamadım ama ne Canan diyeyim sizeCanan - Peyami Safa yokmuş bende
2024 ortak okuma listesinde var ve ben es geçmişimBen onu bu yıl mı okudum hatırlayamadım ama ne Canan diyeyim size
Amazon enter2024 ortak okuma listesinde var ve ben es geçmişim
İnanıyorum namünkün böyle bir olay2024 ortak okuma listesinde var ve ben es geçmişim
Çok güzellerO da bana diyor ya çoğu zaman. Ama kahve makinesi alıyorum sigaram yok diye, kitap alıyorum sigaram yok diye, yok robot alıyorum sigaram yok diye. Sigaraya başlatmasa beni bari
Ama güzel değiller miiii
ben de çok severdim kütüphaneye gitmeyi. ama dağ başında oturduğum için en yakın kütüphane arabayla 30 dk. korona, bebek derken 2-3 sene oldu kütüphaneye gitmeyeliBen evde ne kadar kitap olsa da kütüphaneden almayı, ordan bakıp seçmeyi çok seviyorum.
Sen de canan var ya. Çok eminimCanan - Peyami Safa yokmuş bende
Amazon enter
İnanıyorum namünkün böyle bir olaykoş koş
Sen de canan var ya. Çok eminim
23:59a kadar direneceğimŞu an elimde iki yarım kitabım var ama maalesef İkisi de bitmeyecek.bildirimimi çift haneli yapmayı çok istiyordum ama maalesef tek haneli olarak gidip bildirimimi yapayım
Direndim ve sırlar odasını bitirdim23:59a kadar direneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?