Sen Harry yi okudun mu
Sen Harry yi okudun mu
Tamam ocakta beraber devam edelim o zamanHarry'e Ocak ayında devam edeceğim. 5 kitap kaldı hedefe. Onu okursam hedefime ulaşamam
Sipariş verirken götürdüm telefonu, dedim biraz çok oldu sen bi bak bazılarını sil. Gitti en merak ettiğimi siliyor, yok buna ne gerek var diyor. Dedim ver şunu Allah aşkına içkim yok sigaram yok alıyorum hepsiniEşin iyi mi hastanede değil dimi?
Bunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.Sipariş verirken götürdüm telefonu, dedim biraz çok oldu sen bi bak bazılarını sil. Gitti en merak ettiğimi siliyor, yok buna ne gerek var diyor. Dedim ver şunu Allah aşkına içkim yok sigaram yok alıyorum hepsinihak verdi sonrasında. Kendisine ulaşmak isterseniz Zincirlikuyu mezarlığında bulabilirsiniz girişte hemen
Hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım
yapma yuvamı yıkacaksın...Bunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.
Zaten bi şey demiyor da oldu da derse ben çalışmıyorsam evde çocuk bakıyorum. Yoksa bende bilirdim çalışıp para kazanmayıhey yavrum hey. Yürüyün kızlar gidip kitap alalım. Çok pis gaza geldim
O da bana diyor ya çoğu zaman. Ama kahve makinesi alıyorum sigaram yok diye, kitap alıyorum sigaram yok diye, yok robot alıyorum sigaram yok diye. Sigaraya başlatmasa beni bariBunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.
Zaten bi şey demiyor da oldu da derse ben çalışmıyorsam evde çocuk bakıyorum. Yoksa bende bilirdim çalışıp para kazanmayıhey yavrum hey. Yürüyün kızlar gidip kitap alalım. Çok pis gaza geldim
Ama güzel değiller miiiiHangi emojiyi koyacağımı şaşırdım
Şu anda öyle bir gaza geldim ki aklımdaki bütün kitapları alabilirimBunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.
Hem çalışmıyorum hem sigara içiyorum ben şokBunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.
Sigaraya başlasan daha karlıO da bana diyor ya çoğu zaman. Ama kahve makinesi alıyorum sigaram yok diye, kitap alıyorum sigaram yok diye, yok robot alıyorum sigaram yok diye. Sigaraya başlatmasa beni bari
Ama güzel değiller miiii
Benimde az kalan iki tane daha var ama yetiştiremedim bugün artık gelecek aya ekleriz bitiripŞu an elimde iki yarım kitabım var ama maalesef İkisi de bitmeyecek.bildirimimi çift haneli yapmayı çok istiyordum ama maalesef tek haneli olarak gidip bildirimimi yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?