Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Japon klasiklerinin bazıları oldu bitti kitaplar biliyorsunuz. Ama aralarında sanırım en çok beni etkileyen Nagasaki'nin Çanları oldu. Yazar zaten Nagasaki'ye atılan atom bombasından kurtulan bir doktor ve o günleri anlatmış kitabında. Bazıları çok düz anlattı dese de bu tür bir faciayı içerisine aşırı duygusallık katarak anlatmak çok ağır gelirdi herkese o yüzden ben çok beğendim. Okumak isteyenlere duyurulur

Eşin iyi mi hastanede değil dimi?
Sipariş verirken götürdüm telefonu, dedim biraz çok oldu sen bi bak bazılarını sil. Gitti en merak ettiğimi siliyor, yok buna ne gerek var diyor. Dedim ver şunu Allah aşkına içkim yok sigaram yok alıyorum hepsini hak verdi sonrasında. Kendisine ulaşmak isterseniz Zincirlikuyu mezarlığında bulabilirsiniz girişte hemen

Bunu bende kullanıyorum. Bi sigara olmuş kaç para. Ben sigara içmiyorum eşim içiyor. Sigara parasına say diyorum.

Zaten bi şey demiyor da oldu da derse ben çalışmıyorsam evde çocuk bakıyorum. Yoksa bende bilirdim çalışıp para kazanmayı hey yavrum hey. Yürüyün kızlar gidip kitap alalım. Çok pis gaza geldim

yapma yuvamı yıkacaksın...

O da bana diyor ya çoğu zaman. Ama kahve makinesi alıyorum sigaram yok diye, kitap alıyorum sigaram yok diye, yok robot alıyorum sigaram yok diye. Sigaraya başlatmasa beni bari
Hangi emojiyi koyacağımı şaşırdım
Ama güzel değiller miiii

Şu anda öyle bir gaza geldim ki aklımdaki bütün kitapları alabilirim

Hem çalışmıyorum hem sigara içiyorum ben şok

O da bana diyor ya çoğu zaman. Ama kahve makinesi alıyorum sigaram yok diye, kitap alıyorum sigaram yok diye, yok robot alıyorum sigaram yok diye. Sigaraya başlatmasa beni bari

Ama güzel değiller miiii
Sigaraya başlasan daha karlı

Şu an elimde iki yarım kitabım var ama maalesef İkisi de bitmeyecek.bildirimimi çift haneli yapmayı çok istiyordum ama maalesef tek haneli olarak gidip bildirimimi yapayım
Benimde az kalan iki tane daha var ama yetiştiremedim bugün artık gelecek aya ekleriz bitirip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…