Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12

Yaaaa şans eseri denk geldim posta. Ben de çok kitap okurum. 2022 yi 159 kitap ile tamamladım. 2023 te şuan 142. Kitabı okuyorum benide aranıza alır mısınız ?
Maşallah, gözler hala yerinde mi

Bildirimden geldim ama eskisi gibi vaktim olmuyor benim. Fırsat oldukca okuyorum. Buraya düzenli bildiri falan da yapamam öyle siz devam edin
Fırsat buldukça gel. Listeye girmek zorunda değilsin. O tabloya girmek isteyenler için koyulan kural

Hedefi tutturamayacağım ama iyi skor yinede ağustos da 2 kitap okumanın sonucu hedefe gelemedim. 170 falan istiyordum.
Ne tarz kitaplar okuyorsunuz, bu kadar sıkı bir okuyucunun tarzını merak ettim:)

142 mi, 170 mi Okuduğunuz her kitabı satın alıyorsanız beni evlatlık alır mısınız
Hedefi tutturamayacağım ama iyi skor yinede ağustos da 2 kitap okumanın sonucu hedefe gelemedim. 170 falan istiyordum.

Ne tarz kitaplar okuyorsunuz, bu kadar sıkı bir okuyucunun tarzını merak ettim:)
Aslında belli bir tarzım yok. Yabancı ve Türk Klasiklerinin çoğunu okudum. Yeri geliyor romantik gerilim tarzı okuyorum yeri geliyor aşk yeri geliyor dönem romanları yeri geliyor tarihi savaş kitapları. Instagramda kitap sayfalarını takip ediyorum yorumlarını okuyorum hoşuma giden kitabı alıyorum. Sevmediğim kitap olmadı bu zamana kadar. Sadece savaş ve barış ı okurken zorlandım bitmek bilmedi. Kişisel gelişim kitaplarınıda severim. Yeri gelir oyun da okurum. Aslında her tarz okumaya çalışıyorum. Sadece şu lise tarzı bazı kitaplar var mıc mıc aşk dolu onları okumuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…