Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben birkaç kere kaçak olarak burayı okudum ama bir yerim yemedi. Aslında kitap okuyunca kendimi kaptırıp kitabı birkaç günde bitirebiliyorum amaaa işte. Bu sefer de suçluluk duygusu oluşuyor.

Bir de birkaç kez güncel kitaplara denk geldim. Daha Türk ve Dünya klasiklerini bitirmediğim için de ihanet ediyormuşum gibi hisseder miyim diye de düşünüyorum.

Günde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı konunun ilk mesajı mı sadece?

Belki bu yolla zorunlu tutmuş olurum kendimi. Okumak istiyorum ama işte ☹

Alınmadan kovulurmuşum

Merhaba hoş geldiniz.Sesli kitapları kabul etmiyoruz

Günde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı ilki mi sadece?
Öyle bir sınır yok aslında günde X sayfa gibi. Ortak okumaların yorumlama günleri oluyor evet, belli bir gün ve saat belirleniyor okuyanlar yorumluyor, keyifli oluyor

Topikte herkesle ortak tarzdasınız bir nevi. Hoş geldiniz o zaman

2024 yılında klasiklerde ortak okuma var
Yani her türlü okursun

Ah ah yıllarca kitap konusundaydim uzaklaştım, o zaman geldim calci bı denerim bakalım :) hedefim 36 nereye yazmam lazım ?
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12

Burdan devam edebilirsiniz :)

minerva1988 buradan devam edebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…