- 5 Ekim 2020
- 14.605
- 39.957
- 548
- 36
Merhaba hoş geldiniz.Sesli kitapları kabul etmiyoruzMerhabalar. Ben de bildirimden geldimönce 2024 hededimizi söylüyoruz sonrada okuduğumuz kitaplarla ilgili düzenli olarak paylaşım yapıyoruz doğru mu anladım
2024 hedefim 15 kitap, sesli kitaplar kabul edilmiyor değil mi, onları eklemedim
Öyle bir sınır yok aslında günde X sayfa gibi. Ortak okumaların yorumlama günleri oluyor evet, belli bir gün ve saat belirleniyor okuyanlar yorumluyor, keyifli oluyorGünde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı ilki mi sadece?
Topikte herkesle ortak tarzdasınız bir nevi. Hoş geldiniz o zamanAslında belli bir tarzım yok. Yabancı ve Türk Klasiklerinin çoğunu okudum. Yeri geliyor romantik gerilim tarzı okuyorum yeri geliyor aşk yeri geliyor dönem romanları yeri geliyor tarihi savaş kitapları. Instagramda kitap sayfalarını takip ediyorum yorumlarını okuyorum hoşuma giden kitabı alıyorum. Sevmediğim kitap olmadı bu zamana kadar. Sadece savaş ve barış ı okurken zorlandım bitmek bilmedi. Kişisel gelişim kitaplarınıda severim. Yeri gelir oyun da okurum. Aslında her tarz okumaya çalışıyorum. Sadece şu lise tarzı bazı kitaplar var mıc mıc aşk dolu onları okumuyorum
Şimdiye kadar gelmemen üzücü zaten@fesang gelim mi tatlı kıs
Kendinizi tanitirsaniz sevinirizBildirimden geldim, ben de geleyim mi
2024 yılında klasiklerde ortak okuma varBen birkaç kere kaçak olarak burayı okudum ama bir yerim yemedi. Aslında kitap okuyunca kendimi kaptırıp kitabı birkaç günde bitirebiliyorum amaaa işte. Bu sefer de suçluluk duygusu oluşuyor.
Bir de birkaç kez güncel kitaplara denk geldim. Daha Türk ve Dünya klasiklerini bitirmediğim için de ihanet ediyormuşum gibi hisseder miyim diye de düşünüyorum.
Günde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı konunun ilk mesajı mı sadece?
Belki bu yolla zorunlu tutmuş olurum kendimi. Okumak istiyorum ama işte ☹
Alınmadan kovulurmuşum
Teyo sana bir sır vereyim mi, sen benim gbt mi almadınKendinizi tanitirsaniz seviniriz
Teşekkür ederim hoşbulduk. İyi kitap önerilerine açığım.Her zaman bilmediğmiz çok kitap çıkıyor karşımıza.. O yüzden burayı sevdim.Topikte herkesle ortak tarzdasınız bir nevi. Hoş geldiniz o zaman
Ah ah yıllarca kitap konusundaydim uzaklaştım, o zaman geldim calci bı denerim bakalım :) hedefim 36 nereye yazmam lazım ?Şimdiye kadar gelmemen üzücü zaten
Bildirim attirinca sonuç :)Kızlar ben yetişemiyorum gelenlere. Yardımcı olun bana
Calcifer-------45Ah ah yıllarca kitap konusundaydim uzaklaştım, o zaman geldim calci bı denerim bakalım :) hedefim 36 nereye yazmam lazım ?
Nasıl gözden kaçırmışTeyo sana bir sır vereyim mi, sen benim gbt mi almadın
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12
Herkes kendi derdindeKızlar ben yetişemiyorum gelenlere. Yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?