- 15 Ekim 2016
- 22.714
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.032
- 598
İşimizin başındayızKızlar ben yetişemiyorum gelenlere. Yardımcı olun bana
Teyo geldiKızlar ben yetişemiyorum gelenlere. Yardımcı olun bana
Seni Calciletam tanıyordu o yüzdenTeyo sana bir sır vereyim mi, sen benim gbt mi almadın
Hoş geldinizBen de geldim
Yaaaa şans eseri denk geldim posta. Ben de çok kitap okurum. 2022 yi 159 kitap ile tamamladım. 2023 te şuan 142. Kitabı okuyorum benide aranıza alır mısınız ?
Merhabalar. Ben de bildirimden geldimönce 2024 hededimizi söylüyoruz sonrada okuduğumuz kitaplarla ilgili düzenli olarak paylaşım yapıyoruz doğru mu anladım
2024 hedefim 15 kitap, sesli kitaplar kabul edilmiyor değil mi, onları eklemedim
10 kitap hedefi ile ben de katılabilir miyim? Hiç yoktan iyidir
Ben birkaç kere kaçak olarak burayı okudum ama bir yerim yemedi. Aslında kitap okuyunca kendimi kaptırıp kitabı birkaç günde bitirebiliyorum amaaa işte. Bu sefer de suçluluk duygusu oluşuyor.
Bir de birkaç kez güncel kitaplara denk geldim. Daha Türk ve Dünya klasiklerini bitirmediğim için de ihanet ediyormuşum gibi hisseder miyim diye de düşünüyorum.
Günde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı konunun ilk mesajı mı sadece?
Belki bu yolla zorunlu tutmuş olurum kendimi. Okumak istiyorum ama işte ☹
Alınmadan kovulurmuşum
Buyrun Çapanın gururu hanımBen de geldim
Hoşgeldin canım10 kitap hedefi ile ben de katılabilir miyim? Hiç yoktan iyidir
Hoş geldiniz ayın son günü bildirim yapıyoruz. C Calcifer listeye eklediği zaman hatırlatma bildirim gelir size deBen bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim
Böğün gbt işine hiç girmeyeyim, devam ederlerse sorarım.Hedefler belirlensin yeterliBuyrun Çapanın gururu hanım
Bu 2024 için hedeflenen miCalcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12
Ordinary ------- 17
Size yetismemiz imkansiz ama idare edinBu 2024 için hedeflenen mi
Sen bile yetişemiyorsan bittik bizBöğün gbt işine hiç girmeyeyim, devam ederlerse sorarım.Hedefler belirlensin yeterli
Evet katılmak isterseniz yazabilirsiniz hedefiniziBu 2024 için hedeflenen mi
HoşgeldinizŞu an Buket Uzuner 'in Uyumsuz Defne Kaman' maceraları ateş kitabını okuyorum.472 sayfa. 350.sayfadayım
Su, hava, toprak, ateş dörtlemeisnin sonuncu kitabı. Hem türk mitolojisindne bahsetmesi hem de çevre konularına değinmesini sevdim bu dörtlemede .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?