- 15 Ekim 2016
- 22.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.035
- 598
Mitoloji hiç okumadım ama merak da ediyorum. Kaydettim bunu teşekkürlerŞu an Buket Uzuner 'in Uyumsuz Defne Kaman' maceraları ateş kitabını okuyorum.472 sayfa. 350.sayfadayım
Su, hava, toprak, ateş dörtlemeisnin sonuncu kitabı. Hem türk mitolojisindne bahsetmesi hem de çevre konularına değinmesini sevdim bu dörtlemede .
Bir etiket listesine alıyorum bela gibi. Her sabah bildirim ldödçxçBen bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim
Burdan devam edebilir misiniz yazmaya. Hoş geldinizSelamben de katılmak istiyorum çoook seviyorum kitap okumayı çoğunlukla roman okuyup karakterlerle birlikte yaşayıp birlikte bitiyorum. Dönem dönem sıkıntılar işler güçler istikrarı bozabiliyor ama umarım düzenli sizlerle paralel ileleyebilirim. Şimdilik 30 diyebiliriz hedef için
İngilizce ne okuyacaksınız, ben de düşünebilirim24 Turkce, 5 İngilizce, 1 tane inşallah kısmetse Almanca kitap planlarım. Yabancı Dil olanlar birazcık zorlayabilir. 30 kitap ideal benim için galiba.
Şu an Buket Uzuner 'in Uyumsuz Defne Kaman' maceraları ateş kitabını okuyorum.472 sayfa. 350.sayfadayım
Su, hava, toprak, ateş dörtlemeisnin sonuncu kitabı. Hem türk mitolojisindne bahsetmesi hem de çevre konularına değinmesini sevdim bu dörtlemede .
Selamben de katılmak istiyorum çoook seviyorum kitap okumayı çoğunlukla roman okuyup karakterlerle birlikte yaşayıp birlikte bitiyorum. Dönem dönem sıkıntılar işler güçler istikrarı bozabiliyor ama umarım düzenli sizlerle paralel ileleyebilirim. Şimdilik 30 diyebiliriz hedef için
Hoş geldiniz24 Turkce, 5 İngilizce, 1 tane inşallah kısmetse Almanca kitap planlarım. Yabancı Dil olanlar birazcık zorlayabilir. 30 kitap ideal benim için galiba.
O halde 100 kitap hedefi ile ben de katılayımEvet katılmak isterseniz yazabilirsiniz hedefinizi
Listeyi kopyalayıp kendinizi de eklemelisinizO halde 100 kitap hedefi ile ben de katılayımne olur ne olmaz yazın gezerim okuyamam biraz az hedef koyayım. Üstüne cıkarsa ilave ederim
Klasikler var elimde ama onlar çok zorlarsa değiştirebilirim.İngilizce ne okuyacaksınız, ben de düşünebilirim
Hoşgeldin canımyürüyüş topiginden tanışıyoruz
Emojiler yetersiz kaldiO halde 100 kitap hedefi ile ben de katılayımne olur ne olmaz yazın gezerim okuyamam biraz az hedef koyayım. Üstüne cıkarsa ilave ederim
Okuduğunuzda haberleşelim inşallah, benim de planında var çünküKlasikler var elimde ama onlar çok zorlarsa değiştirebilirim.
Hoşbuldum:) burdan devam edin derken anlamadım ne yapmam lazım burdan . Cahilliğime verinBurdan devam edebilir misiniz yazmaya. Hoş geldiniz
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12
Minerva1988------ 36
Ordinary ------- 17
Listeyi kopyalayıp kendinizi de eklemelisinizHoşbuldum:) burdan devam edin derken anlamadım ne yapmam lazım burdan . Cahilliğime verin
Calcifer ile başlayan, ordinary ile biten listeyi kopyalayıp sonuna kendi nickinizi ve hedefinizi yazacaksınız, hoş geldinizHoşbuldum:) burdan devam edin derken anlamadım ne yapmam lazım burdan . Cahilliğime verin
Evet 2 kere okudum, ilkini lise sonda okuduğum için çok iyi anlayamamıştımHoşgeldinizNickinize binaen Tutunamayanlar bitti mi
Tamamen roman kurgusuna yedirilmiş şekilde anlattığı için çok keyifli, ilk kitap su onunla başlamanızı tavsiye ederim.Mitoloji hiç okumadım ama merak da ediyorum. Kaydettim bunu teşekkürler
Kırk bin kere maşallahEvet 2 kere okudum, ilkini lise sonda okuduğum için çok iyi anlayamamıştım
Tamamen roman kurgusuna yedirilmiş şekilde anlattığı için çok keyifli, ilk kitap su onunla başlamanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?