- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Ewa diye bir İngilizce uygulamadan Yeşilin Kızı Anne’yi okuyorum kolay okunuyor ki benim İngilizcem lisede gördüğüm hazırlıktan ibaretİngilizce ne okuyacaksınız, ben de düşünebilirim
Aklımdaki soruHoşgeldinizNickinize binaen Tutunamayanlar bitti mi
Hemen not ettim zaten pdf ini indirmiştim. Jane eyre i ingilizce okuyorum biraz zorluyorEwa diye bir İngilizce uygulamadan Yeşilin Kızı Anne’yi okuyorum kolay okunuyor ki benim İngilizcem lisede gördüğüm hazırlıktan ibaret
Kitap önerilerine gelirimFırsat buldukça gel. Listeye girmek zorunda değilsin. O tabloya girmek isteyenler için koyulan kural
HoşgeldinizMerhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.
Hoş geldiniz yıllık hedef belirleyerek aramıza katılabilirsinizMerhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.
Ewa’dan okumamın sebebi bilmediğim bir kelime olunca hikayenin akışı bozulmadan üzerine tıklayınca Türkçesini gösteriyor o yönünü seviyorumHemen not ettim zaten pdf ini indirmiştim. Jane eyre i ingilizce okuyorum biraz zorluyor
Ah yeşilin kızı anne ne kadar güzel bir seriydi. Tekrar okuyasım geldiEwa diye bir İngilizce uygulamadan Yeşilin Kızı Anne’yi okuyorum kolay okunuyor ki benim İngilizcem lisede gördüğüm hazırlıktan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?