Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaaa şans eseri denk geldim posta. Ben de çok kitap okurum. 2022 yi 159 kitap ile tamamladım. 2023 te şuan 142. Kitabı okuyorum benide aranıza alır mısınız ?

10 kitap hedefi ile ben de katılabilir miyim? Hiç yoktan iyidir

Ben bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim

Merhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.

Merhabalar ben de katılabilir miyim

Merhaba. Bende katılmak isterim yalnız bi kaç sorum olacak

Selamlar. Bende katılmak istiyorum aranıza. Ortak okumalara katilamam muhtemelen ama sayfa sayısı bildirimi yaparım. Şuan Halil Cibran'dan Ermiş'i okuyorum.

Selamlar, 2024 hedeflerimde kitap okumak ve sürekliliğini sağlamak var o yüzden katılmayı istiyorum. Ocak ayının kitabı belli mi hemen sipariş vereyim

selam :) 2024 yılı için katılmak isterim. kurallar neler?

Bende katılmak istiyorum şu an miller Kristen değişim kitabını okuyorum..ocağa kadar biter yeni bi kitaba başlarım

Ya katılsam mı of bayadır bunu düşünüyorum eskiden cok gğzel okurdum iyice tembellestim

Bende katılmak istiyorum

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. Ufak bir bilgilendirme yapayım size.

-Yıl içerisinde aylık ortak okumalarımız oluyor buna katılmak zorunlu değil.

-Etiket listesinde olmak zorunda değilsiniz. Düzenli gelirseniz etiket listesine ekliyorum. Listede olmamanız demek topikte olmamanız anlamına gelmiyor. Etikette yokum diye gelmekten çekinmeyin.

- yılık hedef belirler iseniz ay sonu bildirim yapmanız gerekiyor ben de sizin tablonuzdan ay ay düşümleri yapıyorum

- her ay ilk üçü belirliyoruz. Bu da okunana sayfa sayısı ve kitap sayısı olarak ayrı ayrı belirleniyor.

- etikete girdiniz ama iki ay uğramadınız o zaman etiketten ve tablodan çıkarılıyorsunuz sadece topikten çıkarılmıyorsunuz. Bu noktada etiketten çıkarınca kendini kötü hisseden oluyor ve gelmeye çekiniyor.

- Mazeret bildirmeniz durumunda etikette ve tabloda kalırsınız

Bunun haricinde sormak istediğiniz soruları seve seve cevaplarım

2024 YILI ORTAK OKUMASI
OCAKSuç Ve CezaLanetli Tavşan
ŞUBATDorian Gray'ın PortresiCam Çocuk
MARTKamelyalı KadınSarı Odanın Esrarı
NİSANKaplan KaplanDolaptan Temaşa
MAYISAğrı Dağı EfsanesiYıldız Gezgini
HAZİRANTessVatan Yahut Silistire
TEMMUZKumarbazTaaşsuk-ı Talat ve Fitnat
AĞUSTOSBabalar Ve OğullarıLeyla'nın Evi
EYLÜLHayvanlaşan İnsanÇocuk Yasası
EKİMGüzel DostKanını Satan Adam
KASIMCanan(Peyami Safa)Gönül (Natsume)
ARALIKBüyük UmutlarGulyabani

Merhaba, bildirimden geliyorum. evdi, işti, koşturmaktı derken kitap okumaya çok fazla ara verdim. o yüzden yıllık hedefte çıtayı biraz aşağıda tutarak başlayacağım. uzun bir aradan sonra hangi kitapla başlamak iyi olur sizce? önerilere açığım.

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
Benaslindayoum--------25
Teraryum1 -- 30
maryjane_94-----15
Huysuzsdo-- 30
prenses006---15

Tabi ki sayılıyor. Biz de kitap ayrımı yok. İsteyen istediğini okuyabilir. Okuyan insana böyle bir ayrım yapamam ben

Çok teşekkürler calci.
Ben suç ve ceza okudum ama ocaktaki lanetli tavşana katılırım.
Oğlumu doğurduktan sonra hiç kitap okumadım

bildirim sayesinde geldim ne kadar güzel bi topik bu böyle ya.... uzun zamandır elime kitap almadığımı fark ettim. telefonun kölesi olmuşum resmen. akşam yemekten sonra 3 saat 4 saat boş boş telefonla oynuyorum çok üzüldüm şuan kendime. eskiden kendimle yarışırdım ayda bu kadar kitap okuyacağım diye kendime geldim sanki çok teşekkür ederim. bugünden hatta şu saatten itibaren bu alışkanlığıma geri dönüyorum kendime söz olsun <3 :)

Hoşgeldiniz

Yine de listede olmak güzel bişey ama kendi adıma söylüyeyim baktıkça motive olurum , fazla okuyanlara imrenip wc de bile okumaya başlarım(hobilerim arasındadır zaten ) ordan düşmemek adına hayatım pahasına mücadelede bulunurum

Çok teşekkürler calci.
Ben suç ve ceza okudum ama ocaktaki lanetli tavşana katılırım.
Oğlumu doğurduktan sonra hiç kitap okumadım
Rica ederim.
Suç ve Ceza'yı koyduk çünkü ben okumadım. Kızlar bu konuda çok üstüme geldi o yüzden ortak okumaya koydum. Yoksa bir yıl daha hatırlatırlar bana okudun mu diye

Tabi ki sayılıyor. Biz de kitap ayrımı yok. İsteyen istediğini okuyabilir. Okuyan insana böyle bir ayrım yapamam ben
Roman değil ya ondan düşündüm bıraz. İş yerinde fırsat buldukça 1 ayda bu üçünü bitirmeye çalışacağım evde fazla vaktım olmuyor işten cıkınca gec oluyor. Ama böyle hem daha cok vakit ayırmaya çalışmış olurum

Ben de kitap okumak için bir işe girmeyi düşünüyorum artık Evde bazen çok güzel ilerliyorum bazen çok durağan geçiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…