- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.143
- 698
Yaaaa şans eseri denk geldim posta. Ben de çok kitap okurum. 2022 yi 159 kitap ile tamamladım. 2023 te şuan 142. Kitabı okuyorum benide aranıza alır mısınız ?
Merhabalar. Ben de bildirimden geldimönce 2024 hededimizi söylüyoruz sonrada okuduğumuz kitaplarla ilgili düzenli olarak paylaşım yapıyoruz doğru mu anladım
2024 hedefim 15 kitap, sesli kitaplar kabul edilmiyor değil mi, onları eklemedim
10 kitap hedefi ile ben de katılabilir miyim? Hiç yoktan iyidir
Ben birkaç kere kaçak olarak burayı okudum ama bir yerim yemedi. Aslında kitap okuyunca kendimi kaptırıp kitabı birkaç günde bitirebiliyorum amaaa işte. Bu sefer de suçluluk duygusu oluşuyor.
Bir de birkaç kez güncel kitaplara denk geldim. Daha Türk ve Dünya klasiklerini bitirmediğim için de ihanet ediyormuşum gibi hisseder miyim diye de düşünüyorum.
Günde kaç sayfa okunması gerekiyor ortalama olarak? Ortak kitap okuyunca napıyoruz? Tartışma vs mi oluyor? Bilgilendirme mesajı konunun ilk mesajı mı sadece?
Belki bu yolla zorunlu tutmuş olurum kendimi. Okumak istiyorum ama işte ☹
Alınmadan kovulurmuşum
Ben de geldim
Ben bu topiği çok seviyorum. Çalışırken yetişemiyordum şimdi evdeyim ama yine yetişemem diye bir miktar tırsıyorum. Birde bildirmek kısmını da unutuyorum. En iyisi ben yine uzaktan takip edeyim
Şu an Buket Uzuner 'in Uyumsuz Defne Kaman' maceraları ateş kitabını okuyorum.472 sayfa. 350.sayfadayım
Su, hava, toprak, ateş dörtlemeisnin sonuncu kitabı. Hem türk mitolojisindne bahsetmesi hem de çevre konularına değinmesini sevdim bu dörtlemede .
Selamben de katılmak istiyorum çoook seviyorum kitap okumayı çoğunlukla roman okuyup karakterlerle birlikte yaşayıp birlikte bitiyorum. Dönem dönem sıkıntılar işler güçler istikrarı bozabiliyor ama umarım düzenli sizlerle paralel ileleyebilirim. Şimdilik 30 diyebiliriz hedef için
Merhaba. Bildirim geldi ben de katılmak istiyorum. Bebegim var, uzun zamandır okuyamıyordum. Tekrar okumaya başladım.
Merhabalar ben de katılabilir miyim
Merhaba. Bende katılmak isterim yalnız bi kaç sorum olacak
Selamlar. Bende katılmak istiyorum aranıza. Ortak okumalara katilamam muhtemelen ama sayfa sayısı bildirimi yaparım. Şuan Halil Cibran'dan Ermiş'i okuyorum.
Selamlar, 2024 hedeflerimde kitap okumak ve sürekliliğini sağlamak var o yüzden katılmayı istiyorum.Ocak ayının kitabı belli mi hemen sipariş vereyim
selam :) 2024 yılı için katılmak isterim. kurallar neler?
Bende katılmak istiyorum şu an miller Kristen değişim kitabını okuyorum..ocağa kadar biter yeni bi kitaba başlarım
Merhaba herkese,
Bende uzun zamandır vakit bulup okuyamıyordum ama bir kaç aydır okumaya başladım.
İnşallah istikrarlı devam edebilirim.
Bende katılabilirim aranıza.
Ortak okumalara katılamayabilirim zira önceliğim okumak üzere aldığım kitapları bitirip merak ettiğim listemdeki kitapları temin edip okumak.
Ya katılsam mı of bayadır bunu düşünüyorum eskiden cok gğzel okurdum iyice tembellestim
Bende katılmak istiyorum
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar. Ufak bir bilgilendirme yapayım size.
-Yıl içerisinde aylık ortak okumalarımız oluyor buna katılmak zorunlu değil.
-Etiket listesinde olmak zorunda değilsiniz. Düzenli gelirseniz etiket listesine ekliyorum. Listede olmamanız demek topikte olmamanız anlamına gelmiyor. Etikette yokum diye gelmekten çekinmeyin.
- yılık hedef belirler iseniz ay sonu bildirim yapmanız gerekiyor ben de sizin tablonuzdan ay ay düşümleri yapıyorum
- her ay ilk üçü belirliyoruz. Bu da okunana sayfa sayısı ve kitap sayısı olarak ayrı ayrı belirleniyor.
- etikete girdiniz ama iki ay uğramadınız o zaman etiketten ve tablodan çıkarılıyorsunuz sadece topikten çıkarılmıyorsunuz. Bu noktada etiketten çıkarınca kendini kötü hisseden oluyor ve gelmeye çekiniyor.
- Mazeret bildirmeniz durumunda etikette ve tabloda kalırsınız
Bunun haricinde sormak istediğiniz soruları seve seve cevaplarım
2024 YILI ORTAK OKUMASI | ||
OCAK | Suç Ve Ceza | Lanetli Tavşan |
ŞUBAT | Dorian Gray'ın Portresi | Cam Çocuk |
MART | Kamelyalı Kadın | Sarı Odanın Esrarı |
NİSAN | Kaplan Kaplan | Dolaptan Temaşa |
MAYIS | Ağrı Dağı Efsanesi | Yıldız Gezgini |
HAZİRAN | Tess | Vatan Yahut Silistire |
TEMMUZ | Kumarbaz | Taaşsuk-ı Talat ve Fitnat |
AĞUSTOS | Babalar Ve Oğulları | Leyla'nın Evi |
EYLÜL | Hayvanlaşan İnsan | Çocuk Yasası |