Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de tv, dizi, film pek izleyemiyorum bir yandan iyi oluyor okuma performansıma olumlu yansıyor ama bi film bi dizi hakkında konuşulduğunda Fransız kalıyorum hep
Bazı platformlarda eşimle dizi film izliyoruz ama onun harici normal TV de dizi izlemiyorum. Hep aynı konular sıkıyor. Zaten dizi sektörüde son zamanlar saçma sapan diziler yapmaya devam ediyor. Eskiden ne kadar güzel diziler vardı. Bir ara masterchef e bakıyordum o da cozuttu bıraktım zaten işe git eve gel yemek yap dinlen derken diziye zaman kalmıyor. Anca kitap okuma saati yapıyorum kendime. Onda da hızlı okuduğum için cabuk ilerliyor

Aslında her ay bir kitap ortak okumaydı ama 2024 yılında klasik ağırlıklı olsun diye seçmeli olarak iki kitap yaptık. Diğer ayın ilk haftasında bir akşam kitap yorumlaması yapıyoruz. Çok keyifli geçiyor

İkinci kitabını okudum bu ay “Avonlea”
Anne gibi ah dedin Ah Marilla Ah Diana

Hoş geldin zümrem nasılsın?
Hoşbuldum canımm yorgunum
Okula devam ediyorum, oğlan aşırı hareketli sağ olsun… okul ve ev arasında mekik dokuyarak geçiyor günlerim. Akşamları da asla bitmeyen ev işleri sen nasılsın?

Selamlar, 2024 hedeflerimde kitap okumak ve sürekliliğini sağlamak var o yüzden katılmayı istiyorum. Ocak ayının kitabı belli mi hemen sipariş vereyim
Evet. Suç ve Ceza ile Lanetli Tavşan

selam :) 2024 yılı için katılmak isterim. kurallar neler?
Kurallar ilk sayfada yazıyor. Onun haricinde yıllık okuma hedefi belirliyoruz.

Her ay ortak okumalarımız var bir de. Katılım zorunlu değil.
Hoş geldiniz

Merhaba herkese,
Bende uzun zamandır vakit bulup okuyamıyordum ama bir kaç aydır okumaya başladım.
İnşallah istikrarlı devam edebilirim.
Bende katılabilirim aranıza.
Ortak okumalara katılamayabilirim zira önceliğim okumak üzere aldığım kitapları bitirip merak ettiğim listemdeki kitapları temin edip okumak.

Teraryum1 -- 30

Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
Benaslindayoum--------25

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…