Bazı platformlarda eşimle dizi film izliyoruz ama onun harici normal TV de dizi izlemiyorum. Hep aynı konular sıkıyor. Zaten dizi sektörüde son zamanlar saçma sapan diziler yapmaya devam ediyor. Eskiden ne kadar güzel diziler vardı. Bir ara masterchef e bakıyordum o da cozuttu bıraktımBen de tv, dizi, film pek izleyemiyorum bir yandan iyi oluyor okuma performansıma olumlu yansıyor ama bi film bi dizi hakkında konuşulduğunda Fransız kalıyorum hep
Canım ücretsiz üyelikte okuma yapılıyor mu ewada, ben yapamadım sankiBen de tv, dizi, film pek izleyemiyorum bir yandan iyi oluyor okuma performansıma olumlu yansıyor ama bi film bi dizi hakkında konuşulduğunda Fransız kalıyorum hep
Aslında her ay bir kitap ortak okumaydı ama 2024 yılında klasik ağırlıklı olsun diye seçmeli olarak iki kitap yaptık. Diğer ayın ilk haftasında bir akşam kitap yorumlaması yapıyoruz. Çok keyifli geçiyorOrtak okuma hakkında bilgi verir misiniz? Bu iki kitap okunup sonra ay sonunda hakkında konuşuluyor mu? Bir de önceden okuduysak yine toplantıya katılabiliyor muyuz? Ben ocak ayındaki 2 kitabı da önceden okumuştum ama nasıl konuşmalarım olduğunu görmek için katılmak istiyorum da. Önceden yüzyüze bir kitap klubumüz vardı ki istanbulda olanlara tavsiye ederim çok keyifli geçiyordu, o yüzden ortak okumaları çok keyifli ve değerli buluyorum
Hoşbuldum canımmİkinci kitabını okudum bu ay “Avonlea”
Anne gibi ah dedinAh Marilla Ah Diana
Hoş geldin zümrem nasılsın?
Evet. Suç ve Ceza ile Lanetli TavşanSelamlar, 2024 hedeflerimde kitap okumak ve sürekliliğini sağlamak var o yüzden katılmayı istiyorum.Ocak ayının kitabı belli mi hemen sipariş vereyim
İkisini de mi okuyacağız yoksa ikisinden birini mi alabiliriz yani isteğe göre mi acabasıEvet. Suç ve Ceza ile Lanetli Tavşan
Kurallar ilk sayfada yazıyor. Onun haricinde yıllık okuma hedefi belirliyoruz.selam :) 2024 yılı için katılmak isterim. kurallar neler?
İsteğe bağlı, ortak okumalara katılım zorunlu değilİkisini de mi okuyacağız yoksa ikisinden birini mi alabiliriz yani isteğe göre mi acabası
Teraryum1 -- 30Güncel Liste
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis -------------45
Sudem34 _____12
Minerva1988------ 36
Ordinary ------- 17
Tofy92 ------ 100
Sasifelek Çıkmazı-----30
Sevayd—— 30
Tutunamayanlar —— 15
Tu me manques—30
teşekkür ederim :)Kurallar ilk sayfada yazıyor. Onun haricinde yıllık okuma hedefi belirliyoruz.
Her ay ortak okumalarımız var bir de. Katılım zorunlu değil.
Hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?