Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calcifer-------45
Life light——80
MrsDelfino ——— 36
Orangegreysky --- 40
civciv annesi ----- 60
Nowaybabe- - - 30
Ruveyda-----------40
Lady Vega - - - - - 60
Ahestebirbeste ---- 15
Kitapkontesi--------60
Arrietty ------ 45
Disipline Girmiş BirKadın ——-- 25
Yet07——————— 24
Levaiz-------- 50
Fesang_________36
Sulukuleli------------35
Etkili Eleman____40
Uçan Süpürge ———————48
Capanin Gururu Teyom-------25
Mimesis ------------45
Sudem34 _____—-12
Minerva1988------ 36
Ordinary -----——-17
Tofy92 --—-———100
Sasifelek Çıkmazı--30
Sevayd————— 30
Tutunamayanlar —15
Tu me manques—-30
Atalanteda———-15
Benaslindayoum--------25
Teraryum1 -- 30
maryjane_94-----15
Huysuzsdo-- 30
Kukrim______30

Hoşbuldum. Ayda 2 kitap hedefledim şimdilik,yıllık 24 kitap hedef koyuyorum kendime,bakalım inşallah tamamlayabilirim.
Zülfü Livaneli-Huzursuzluk yeni bitti,bir ara fırsat bulursam yorum yapacağım kitapla ilgili.
Halihazırda Tess Gerritsen-Siliniş ile Jean Chrıstope Grange- Son Av'ı okumaya başladım henüz yeni.
Sonra 'Napoli Romanları- Elena Ferrante ' temin edebilirsem bu seriyi okuyacağım 4 kitap. Diziyi izledim 3 sezon doyamadım,4 kitap ile ilgili sezona denk gelemediğim için okumaya karar verdim,bakalım dizi ile aynı tadı yakalayabilecekmiyim?
Listem şimdilik böyle,araya baska kitaplar da sıkışabilir tabi ona bakacağım zira bazen sıkilıp ara verdiğim kitaplar oluyor,yerine başka bir kitap okuyabiliyorum.

Napoli Romanları güzele benziyor yeni gördüm hem kendisini hem dizisini. Sanırım hazirana kadar söz vermiştim kendime yeni kitap almamak için ama sepete ekledim, alırım bi ara

Napoli Romanları güzele benziyor yeni gördüm hem kendisini hem dizisini. Sanırım hazirana kadar söz vermiştim kendime yeni kitap almamak için ama sepete ekledim, alırım bi ara
Dizi muazzamdı bence kitapları almak için sabırsızlanıyorum.

Napoli serisini okuduk biz burada bir kaç arkadaş ile. Duygudan duyguya sürüklemişti beni. Bazen çok kızdım bazen çok üzüldüm. fazlaca empati yapabildiğim bir seri oldu.

Grange kitapları nı da severim. Şeytan Yemini ve Kurtlar Sofrası'nı okumuştum

Keyifli okumalar

aaaa sen de yok mu o seri Bence kesinlikle almalı ve bu yıl içinde okumalısın

Amazon bana da bloke koydu. Sinirim çok bozuk. Mail attım. Düzeliyordu değil mi?

dönem dönem yapıyor bunu. En son C Capanin Gururu Teyom yaptı. İnatla mail atmaya devam etmelisin. Benimkini 6 ay sonunda kaldırabildim ama inatlaşsaydım daha hızlı çözülürdü

aaaa sen de yok mu o seri Bence kesinlikle almalı ve bu yıl içinde okumalısın
Yokk sizin okumanıza da denk gelmedim, ben gelmeden önceydi demek. Attım sepete, özel bi gün bulup aldırırım ben

Napoli serisi yeni yılda benim de okuma listemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…