Hahaha ben de melek terörist fahişe kitabını okula götüremediğim için kindle a atıp onu götürmüştüm. Koca memeler ve geniş kalçalar ı da sadece ismi yüzünden alamadım neden öyle isimler koyarlar ki kitaplara
Selamlar son sayfalardayım bitmek üzere. Çok sevdim kitabı, bi yandan kadınların zaman içerisinde yaşadığı şeylerin neredeyse hiç değişmediğini görüyoruz ama bi yandan da çok tatlı ilerliyor, merak ettiriyor.
Eki Görüntüle 3364560
Selamlar son sayfalardayım bitmek üzere. Çok sevdim kitabı, bi yandan kadınların zaman içerisinde yaşadığı şeylerin neredeyse hiç değişmediğini görüyoruz ama bi yandan da çok tatlı ilerliyor, merak ettiriyor.
Tabii ki, Goodreads'in ödüllü kitabıymış öyle görüp almıştım. Gidişat itibariyle Saç Örgüsü gibi gidiyor 3 farklı kişiyi okuyoruz aslında. Bitirince yorumlarım
Sevgili hocam ınstagramda kitap yardımlaşma sayfası var köy okullarına kitap yardımı yapıyor. Bir bak istersen ben de kendi okuluma istemiştim göndermişlerdi :))
ben okul aile birliği başkanıyım.Is kultuelr ve yapi kredi yayinlarina gidip harika bağışlar aldım o yüzden yardım ihtiyacımiz simdilik yok.baska okulun hakkina girmeyelim bosuna :) Hatta bahar şenlikleri duzenleyip şöyle pinterestteki harika çocuk kutuphanelerinden birine çevirme planım var kısmetse :) baya iyi durumdayız yani...Kitaplar boşta kalmasın diye oneri sundum sadece teşekkür ederiz