Ben okudum.SelamBu kitabı duyan okuyan var mı ben yeni denk geldim , sanki keşfedilmemiş inci gibi göründü gözüme açıklamasıyla da. Listeme alıyorum
Bambaşka bir dünya yaratılmış ama anlaşılması zor karmaşık bir metin değil. O nedenle çok ertelemene gerek yok benceBen de seri halinde ithaki’den aldım ama daha okumadım. Aynı anda okuduğum birkaç seri var şu an. İyice odaklanıp o dünyaya girmek lazım diye düşündüğüm için erteleyip duruyorum .
Bende varSelamBu kitabı duyan okuyan var mı ben yeni denk geldim , sanki keşfedilmemiş inci gibi göründü gözüme açıklamasıyla da. Listeme alıyorum
Ben onu okudum kanka olarak izleyebiliriz sözkonusu calci olunca
Bende var
Okudunuz mu ? Şimdilik güzel gidiyor gibi
Emily Henry'leri ayırırken utanmadın mı peki?
Ben de neler var neler“Ben onu okudum kanka” cümlesinin bir değişik versiyonu da “o bende var”
Yok, henüz okumadım. Evet yazın okumaya daha uygun gibiler. Benim arada bir kış modundan canım sıkılıyor, bu tarz kitaplara yöneliyorum. Öyle bir moda girdiğimde okumak için hazır bekletiyorum bunlarıOkudunuz mu ? Şimdilik güzel gidiyor gibiAşkın Formülü nü okudum yazın çok güzeldi. Bu tarz kitapları genelde yazın okurum tatilde iyi oluyor
Kankim üstteki kraft kağıdıyla sarılmış kitapları fark etmedin mi?Emily Henry'leri ayırırken utanmadın mı peki?
Bazen araya eğlenceli romantik komedi tarzı kitaplar koymak iyi geliyor. Hep aynı tarz sıkıyorYok, henüz okumadım. Evet yazın okumaya daha uygun gibiler. Benim arada bir kış modundan canım sıkılıyor, bu tarz kitaplara yöneliyorum. Öyle bir moda girdiğimde okumak için hazır bekletiyorum bunları.
Kankim üstteki kraft kağıdıyla sarılmış kitapları fark etmedin mi?Çok yakın bir arkadaşımla bu kitapları sarıp kaldıralım, romantik komedi tadında, beyni çok yormayan kitap okumak istediğimizde kura çekip rasgele okuyalım dedik. Onları da saracağım için öyle karışıklar . Kitaplıktan dururken ayırsam olurdum kesin
Fark ettim sürpriz yapacak kendine herhalde demiştimYok, henüz okumadım. Evet yazın okumaya daha uygun gibiler. Benim arada bir kış modundan canım sıkılıyor, bu tarz kitaplara yöneliyorum. Öyle bir moda girdiğimde okumak için hazır bekletiyorum bunları.
Kankim üstteki kraft kağıdıyla sarılmış kitapları fark etmedin mi?Çok yakın bir arkadaşımla bu kitapları sarıp kaldıralım, romantik komedi tadında, beyni çok yormayan kitap okumak istediğimizde kura çekip rasgele okuyalım dedik. Onları da saracağım için öyle karışıklar . Kitaplıktan dururken ayırsam olurdum kesin
Kesinlikle. Ben kışın daha çok klasiklere ya da bilimkurguya yöneliyorum. Arada böyle hafif şeyler de okumak lazımBazen araya eğlenceli romantik komedi tarzı kitaplar koymak iyi geliyor. Hep aynı tarz sıkıyor
Tamam canım benim hemen not alıyorum bunuFark ettim sürpriz yapacak kendine herhalde demiştimBen de kitapçıya gidince bi romantik komedi tarzında bi şeyler aradım ama fazla sevmedim gördüklerimi. Sürekli polisiye, gerilim alıp duruyorum, beğendiklerini haber et ekleyeyim sepete
Benim de dikkatimi çeken bir kitap. Okuma listemdeSelamBu kitabı duyan okuyan var mı ben yeni denk geldim , sanki keşfedilmemiş inci gibi göründü gözüme açıklamasıyla da. Listeme alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?