Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Weyward

3 farklı dönem, 3 farklı kadın. Hepsi erkek egemenliği altında ezilmiş, yeri geldiğinde sözlerine inanılmamış yeri geldiğinde şiddete uğramış kadınlar. Ama hepsinin arasında bir bağ var çünkü hepsi aslında aynı kanın vahşiliğini taşıyor: Weyward.

Ben kitabı severek okudum. Saç Örgüsü kitabı gibi ilerliyor, 3 farklı karakteri okuyoruz ama farklı olarak bu 3 karakter 3 farklı döneme ait. Altha 1619'a, Violet 1942'ye ve Kate 2019'a. Okudukça aralarındaki bağı, bu bağın kuvvetini de görüyorsunuz. Biraz fantastik öğeler de işlenmiş ama fantastik bir kitap okuyormuşsunuz gibi hissettirmiyor. Kadınların gücünü anlatırken erkekleri yermiyor kitap.

Aile sırları, kendilerini sevdiren kadın karakterler, gizli günlükler, hamilelik, annelik, o anneliğe atfedilen farklı değerler. Hepsini içerdiği için benim için farklı ve güzel bi kitap oldu

Ben de seri halinde ithaki’den aldım ama daha okumadım . Aynı anda okuduğum birkaç seri var şu an. İyice odaklanıp o dünyaya girmek lazım diye düşündüğüm için erteleyip duruyorum .
Bambaşka bir dünya yaratılmış ama anlaşılması zor karmaşık bir metin değil. O nedenle çok ertelemene gerek yok bence

Selam Bu kitabı duyan okuyan var mı ben yeni denk geldim , sanki keşfedilmemiş inci gibi göründü gözüme açıklamasıyla da. Listeme alıyorum
Bende var

Eklentiler

• IMG_20240106_145519.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
Okudunuz mu ? Şimdilik güzel gidiyor gibi Aşkın Formülü nü okudum yazın çok güzeldi. Bu tarz kitapları genelde yazın okurum tatilde iyi oluyor
Yok, henüz okumadım. Evet yazın okumaya daha uygun gibiler. Benim arada bir kış modundan canım sıkılıyor, bu tarz kitaplara yöneliyorum. Öyle bir moda girdiğimde okumak için hazır bekletiyorum bunları .

Emily Henry'leri ayırırken utanmadın mı peki?
Kankim üstteki kraft kağıdıyla sarılmış kitapları fark etmedin mi? Çok yakın bir arkadaşımla bu kitapları sarıp kaldıralım, romantik komedi tadında, beyni çok yormayan kitap okumak istediğimizde kura çekip rasgele okuyalım dedik. Onları da saracağım için öyle karışıklar . Kitaplıktan dururken ayırsam olurdum kesin

Bazen araya eğlenceli romantik komedi tarzı kitaplar koymak iyi geliyor. Hep aynı tarz sıkıyor

Fark ettim sürpriz yapacak kendine herhalde demiştim Ben de kitapçıya gidince bi romantik komedi tarzında bi şeyler aradım ama fazla sevmedim gördüklerimi. Sürekli polisiye, gerilim alıp duruyorum, beğendiklerini haber et ekleyeyim sepete

Tamam canım benim hemen not alıyorum bunu .

Selam Bu kitabı duyan okuyan var mı ben yeni denk geldim , sanki keşfedilmemiş inci gibi göründü gözüme açıklamasıyla da. Listeme alıyorum
Benim de dikkatimi çeken bir kitap. Okuma listemde

Hazırlaar Bakalım ne zaman okunacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…