Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam,
Nezih ve D&R gezdim biraz çocuklarla bugün ama beğenipte bir kitap alıp çıkamadım.
Napoli Romanları'nı bulamadım,aklım onlardaydı.
Neyse dedim elimdeki kitap bitsin sonra alırım diyerek birşey almadan çıktım.
Zaten inceleyemiyorum da oğlum sağolsun anne acıktım,anne susadım,anne sıkıldım diye diye bir hal oluyor ben ne zaman alışveriş yapacak olsam.
Fiyatlarda acayip olmuş birde D&R'da eskiden kitabı sorunca var mı yok mu bakıp onu söylüyorlardı görevliler ama şu an Q ar kod okutun bakın diyorlar iyice soğudum,madem kendim uğraşacağım var mı yokmu diye bir ton,birde arayıp bulmakla(asla o yerde olmuyor kitaplar orası da ayrı bir sorun) o zaman sizden niye alıyorum pahalı pahalı dedim kendi kendime.
Kızıma bir kitap lazımdı onu bile almadan çıktım. Bizim mahalle kırtasiyesinin gözünü seveyim,gider ordan alırım diyerek. Ordan alırım pazartesi sabah.

Ben de hiç beğenmedim bu sistemini. Ordan en son kitap alalı herhalde bi 4/5 sene olmuştur. Önce kitapyurduna dadandım, sonra da amazon. Amazondan vazgeçemiyorum fiyat konusunda

Ay şimdi hangi sayıda hangi kitap olduğunu bilmiyor musuun?
Iıh bilmiyorum. Bunu geçen sene klasiklerle denemiştim. Ama çıkanı da okumak istemiyordum . O yüzden arkadaşla bu romantik komedi tadındaki kitaplara bunu uygulayalım dedik. Hangisinin çıktığı çok da fark etmez, hepsi birbirine benziyor zaten aşağı yukarı diye :)

İlgimi çekti

O halde bugün bitirirsin
Ay keşkee ama çok içine çekti. Zor bıraktım elimden kesinlikle. İşlerim vardı, 50 sayfa onu, 30 sayfa da Suç ve Ceza okuyabildim. Benim için gayet başarılı bir gün . Az daha işim var, duşumu alıp okumaya oturmak için sabırsızlanıyorum .

Gerçekten insanın elinden bırakamadan okuyacağı kitaplar olmuş,ikinciyi de aldın değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…