Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değersiz Bir Hayat’ı çok beğendim ,öyle ki bitecek ve onlardan ayrılacağım diye üzülüyorum ve okumada yavaşladım O Orangegreysky psikolojide buna ne deniyor hocam
Judy'e ilerleyen sayfalarda sinir olma ihtimalin yüksek

Ayy ben bu Hizmetçi’den çok fena Verity havası almaya başladım. İkisini birden okuyanlar varsa ne demek istediğimi anlamıştır daha 80. sayfadayım. Spoiler vermeyeyim. Birini okuyup diğerini okumayan varsa da ikisini birden şiddetle tavsiye ederim, Verity’de biraz fazla +18 içerik vardı sadece, rahatsız olan olabilir bundan. Ama bence o kısmı da gerilimi tırmandıran bir etkendi.

Öncelikle 2023 yili en çok kitap okuyan arkadasimizi, sonra 2023 yili hedefini gerçekleştiren arkadaslarimizi ve aralık ayı birincisi arkadaşımızı tebrik ediyorum.Umarim bu yıl hepimiz için daha verimli gecer. Kendi adıma bu yıl hedefimi gerceklestirmedim ama grubumuz sayesinde okumayı bırakmadım.
Sinekli bakkala devam ediyorum çok güzel ilerliyor
H.ici işlerim.yogundu fazla fırsat bulamadım ama çeyreğini gectim

Verity çok iyiydi. Gerçi Colleen Hoover ım tüm kitapları çok iyi. Hemen Hizmetçi yi sepete ekliyorum. Merak ettim eşim sabahtan beri yazılı okuyor. Yok yazılı yok dinleme sınavı yok konuşma sınavı. Ben de bütün gün kitap kurtları nı okudum. 318. Sayfaya geldim. Nasıl güzel bir kitap

Ben sadece Verity ve Layla’yı okudum ama ikisini de çok sevdim. Maşallah ne kadar hızlı okuyorsunuz öyle . Ben de tüm gün kitap okudum diyorum ama toplam sayfa sayım sizinkinin yarısından az .

Orta okulda hızlı okuma kursları almıştım. İşe yarıyor kitap iyiyse hızlı okuyorum. Kitabı sevmediysem çok yavaş okuyorum
Ben sadece Verity ve Layla’yı okudum ama ikisini de çok sevdim. Maşallah ne kadar hızlı okuyorsunuz öyle . Ben de tüm gün kitap okudum diyorum ama toplam sayfa sayım sizinkinin yarısından az .

Bizimle Başladı ve bizimle başladı bizimle bitti seri kitaplarını okumalısınız. Atlas hayran kaldığım kitap karakteri. Keşke gerçek olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…