Günaydın
Doğu ekspresinde cinayet e başlıyorum bugün. Kitaplığımdaki bekleyenlerle devam şimdilik. Ortak okumaları ay sonuna doğru okuyacağım taze olsun diye suç ve ceza yı üniversitede okumuştum hala hatırlarım nasıl sindiyse içime lanetli tavşanı da aldım sırada bekliyor
Günaydın
Bir Kimya Meselesi çok güzel herkes okumalı Elizabeth Zott'un dik başlılığını, eğilip bükülmemesini, mücadelesini çok sevdim. Yazarın çok eğlenceli ve akıcı bir dili var. Sıcak aile filmleri tadında bir kitap. Kızıma (13 yaş)da okutacağım. Yeni baslamistim ama çok hızlı okunuyor. Son 50 sayfa bugün biter
Günaydın
Bir Kimya Meselesi çok güzel herkes okumalı Elizabeth Zott'un dik başlılığını, eğilip bükülmemesini, mücadelesini çok sevdim. Yazarın çok eğlenceli ve akıcı bir dili var. Sıcak aile filmleri tadında bir kitap. Kızıma (13 yaş)da okutacağım. Yeni baslamistim ama çok hızlı okunuyor. Son 50 sayfa bugün biter
HEm de fazlasıyla tuhaf çok sık okuyamasam da böyle arada büyülü gerçeklik şeklinde yazılmış kitapları seviyorum. Bu kitapta yazarın bazı gerçekleri göstermek için insanı rahatsız eden anlatım şeklini sevdim.
Büyülü gerçeklik tarzını sevenlere de Kör Baykuş kitabını ısrarla tavsiye ediyorum
Akhilleus'un şarkısı kitabını okuyan var mı başlasam mı güzel mi Ben Kirke yi sevmiştim. Uzun zamandır mitoloji okumuyorum araya alsam mı acaba dedim ama elime alıp alıp bırakıyorum