Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parmakla sürüklemek harikaymış
Sayfaların üst kısmından taşacak şekilde isimlerin yazılı olduğu post-itler yapıştırmak mantıklı olabilir. Hem bir yere bakarak vakit kaybetmemiş olursunuz.

Ben kendimce sifre olusturdum ilk uc harflerine gore.karakterler her bolumde hep devam ediyor gibi
Mecbur kodlayacağım. Karakterler artmasa bari. Şu anda hepsi aklımda ama birkaç sayfa sonra yeni karakter yükleniyor. Okuyacağım sayfa sayısını artırmaya bakayım.

Parmakla sürüklemek harikaymış
Sayfaların üst kısmından taşacak şekilde isimlerin yazılı olduğu post-itler yapıştırmak mantıklı olabilir. Hem bir yere bakarak vakit kaybetmemiş olursunuz.
Post-itler benlik değil. En son lisedeyken hevesle aldım. Çöp oldu Not almayı sevmiyorum veya üşeniyorum. Beynime yazayım, belki beyin kıvrımlarım kıvrılır

Mecbur kodlayacağım. Karakterler artmasa bari. Şu anda hepsi aklımda ama birkaç sayfa sonra yeni karakter yükleniyor. Okuyacağım sayfa sayısını artırmaya bakayım.
Bikac sayfa once bir arkadas ufak not almis sanirim.unutunca ona bakuyormus.olaylarin gelismesinde ve mekanlardan az bucuk cikarim yapilabiliyor.ben kiz kardesin ve bas karaketerin isimlerine sinir oldum.iki isimle hitap ayrica soysimle cok defa tekrar.kiz kardesinde iki isim.iki lakap birde dunya diye geciyor.neyseki cok takilmadan olaya odaklandim

Dunya adı değildi yani. Alyan bilmem ne gerçek ismi o zaman Neyse ben okuyayım Kalaşnikof'u

Aslankaya - Afyonkarahisar​

İhsaniye ilçesi, Döğer Kasabası, Üçlerkayası Köyü arasında bulunan Emre Gölü kıyısındadır. Aslankaya, yüksek bir kayanın güney yüzü, dikey kesilmiş üçgen çatılı bir tapınak cephesidir. Üçgen çatının kiriş boşluklarında karşılıklı iki sfenks (insan başlı aslan), ana cephede niş içinde iki aslan arasında Kibele bulunmaktadır. Ana cephe geometrik desenli kabartmalarla süslüdür. Anıtın iki yan yüzleri de kesilmiş, kuzey yanına kükremiş ve iki ayağı üzerine şaha kalkmış bir aslan yapılmıştır. M.Ö. 7'inci yüzyılda yapıldığı sanılmaktadır.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
Limonsuzzcay
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Istenmeyentuyy
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
L LADY VEGA
Pozitivite
Ozzybal
Kirmizi krizantem
koza16
tolin
Alp_BuRc
T tofy92
Nowaybabe
ahestebirbeste
choccywhoccydoodah
sevayd
Gelincik78
M Marjolein
T Tutunamayanlar777
Koylubiber
Mor Vampirella

Günaydın

Günaydın

Günaydın

Prens Andrey Nikolayeviç kalktı, gelinin önünde topuklarını birbirine vurarak “Siz dilediğinizi yapabilirsiniz.” dedi. “Ama onun kendisini çirkinleştirmeye ihtiyacı yok, zaten çirkin”
Hele tipine, Şam babası zavallı Marya’yı nasıl küçük düşürmüş sabah sabah sinirlendim ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…