2024 yılının ilk kitabı biraz önce bitti.Gizli Bahçe’yi okudum .Çocuk kitabı olarak geçse de döneminde büyükler için yazıldığı geçiyor kaynaklarda.Ben bu yıl her ay bir çocuk kitabı ve bir klasik eser okumayı hedefledim
Yazarın tek kitabını okudum simdiye kadar, İncir Kuşları.2023 yılında beni en çok etkileyen kitap oldu. Kalemi harika bir yazar. Diger kitaplarını okumayı çok istiyorum ama şuan kaldirabilecegimi sanmıyorum
Ilk günkü gibi şişliği yok ama ağrısı başıma vuruyor çok rahatsiz ediyor. Gözümde kanal tıkanıklığı var, surekli aktığı icin siliyorum, enfeksiyon kapardi sık sık ama bu sefer ki bir başka oldu. Damla da kullanıyorum ama agrisi geçmedi bir türlü
Orhan pamuk kırmızı saçlı kadın ı bitirdim az önce.e kitap halini.Çok beğendim.okumayanlara kesinlikle tavsiye ederim bir iki günde bitecek akıcılıkta. Orhan pamuk un benim adım kırmızı kitabını okumuştum bir de,sayesinde bir sürü ödül aldığı kitap çok güzel ama hakimiyeti açısından ağır ilerleyip sindirilmesi gereken bir kitaptı. Kırmızı saçlı kadın epey akıcı kolay dille yazılmış merak uyandırıp bir çırpıda bitecek şekilde idi.
Peş peşe aynı tür okuduğum için Leopar'a ara vermiştim dün, Tatilde Tanıştığımız İnsanlar'a başlamıştım, bitti az önce. Yılın en iyi aşk romanı olacak kadar iyi bir kitap okumadım ama yine de kafa dağıtan, cici bir kitaptı. Şimdi Leopar'a devam ediyorum tekrar
Selamlar herkes iyidir inşallah
Seyir bitti. Benim için dönüm noktası bir kitap oldu. İçimde çözemediğim kördüğüm olan konularımı açığa kavuşturdu. Bakış yönümü değiştirdi. Meseleyi en baştan alıp içimde nasıl temizlemem gerektiğini öğretti. Böylelikle 2 senedir karmakarışık görünen bir ilişkimi konuşmama yardımcı oldu. Düzelmese dahi büyük bir cesaretle o konu hakkında muhatabıyla konuşmama yardımcı oldu. Kısacası altını bol bol çizdiğim ve mutlaka 2 kere okunması gereken bir kitap oldu. Tavsiye ederim