Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim ben de merak ettim burada paylaşmışlardı. Pdfini bulunca dedim hiç almayayım kindle dan okurum
Keyifle okuyun.
Sağolsun arkadaşlar güzel yorumluyorlar kitaplari,listem epey kabardı bu sayede,yapacak birşey yok okuyacağız zira tam benlik kitaplar

Keyifle okuyun.
Sağolsun arkadaşlar güzel yorumluyorlar kitaplari,listem epey kabardı bu sayede,yapacak birşey yok okuyacağız zira tam benlik kitaplar
Benimde öyle oldu alacak o kadar çok kitap var ki. En iyilerine öncelik vermeye çalışıyorum ama zor oluyor

Ecinniler 468 deyim. Bugün biraz daha okurum fırsat bulabilirsem Ecinniler okuyan arkadaşlarım sizler kaçıncı sayfalardasınız? Bu arada iyi ki okuyoruz, çok sevdiğim bir kitap olacak,hissediyorum
Dostoyevski’den Ezilenler’i de tavsiye ederim. Çok çok iyi ve sürükleyici.

Ecinniler 468 deyim. Bugün biraz daha okurum fırsat bulabilirsem Ecinniler okuyan arkadaşlarım sizler kaçıncı sayfalardasınız? Bu arada iyi ki okuyoruz, çok sevdiğim bir kitap olacak,hissediyorum
250deyim canım, haftaya sınavlarım var diye yavaş ilerliyorum ama hergun muhakkak okuyorum, artık açıldı kitap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…