- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Kitabın da vermek istediği buymuş. Karşılığını verdiğine sevindimSelamlar herkes iyidir inşallah
Seyir bitti. Benim için dönüm noktası bir kitap oldu. İçimde çözemediğim kördüğüm olan konularımı açığa kavuşturdu. Bakış yönümü değiştirdi. Meseleyi en baştan alıp içimde nasıl temizlemem gerektiğini öğretti. Böylelikle 2 senedir karmakarışık görünen bir ilişkimi konuşmama yardımcı oldu. Düzelmese dahi büyük bir cesaretle o konu hakkında muhatabıyla konuşmama yardımcı oldu. Kısacası altını bol bol çizdiğim ve mutlaka 2 kere okunması gereken bir kitap oldu. Tavsiye ederim
Amazon'da 196tl imişAzıcık güneş görünce çocuklarla dışarı çıktım biraz ama acayip bir soğuk var ,güneşe aldanmamak gerek. Eve gelince kahvemi yapıp okumaya devam ediyorum. Bu arada 3 tane kitap aldım Shantaram'ı da almak üzere elime aldim ama Nezih'te 450 tl etiket görünce bıraktımbu nasıl bir fiyattır diyerek. Online alirim onu daha uyguna. Aldıklarımı da bir ara paylasıcam. Iyi haftasonları hepinize.
Eki Görüntüle 3369140
Ben ağlamıştım ama ben her şeye ağlarım beni sayma. GüzeldiSelam herkese
Burada Kitap Hırsızı romanını okuyanlar olmuştu diye hatırlıyorum. Beğenmiş miydiniz ??
Evet ya öyle fiyatlar üc asağı beş yukari.Amazon'da 196tl imiş
Ayy bende ağlarım o zamanBen ağlamıştım ama ben her şeye ağlarım beni sayma. Güzeldi
Okumuştum bende seneler önce ,okuyun seversiniz bence.Selam herkese
Burada Kitap Hırsızı romanını okuyanlar olmuştu diye hatırlıyorum. Beğenmiş miydiniz ??
muhteşem bir kitap. hayatımda beni ağlatan nadir kitaplardandır herhalde. konusu, işleniş, anlatım tarzı inanılmaz iyiydi. yazarın kilden köprü adlı kitabı da çok iyi.Selam herkese
Ben de çok sevmiştim kitabıSelam herkese
Bunu sen istedin canım toton donsunSelamlar. Ankara bugün buz.
Tam battaniye altına girip kitap okumalık gün️
Tekrar çok geçmiş olsun Allah şifa versin ikinize deIlk günkü gibi şişliği yok ama ağrısı başıma vuruyor çok rahatsiz ediyor. Gözümde kanal tıkanıklığı var, surekli aktığı icin siliyorum, enfeksiyon kapardi sık sık ama bu sefer ki bir başka oldu. Damla da kullanıyorum ama agrisi geçmedi bir türlü
Geçmiş olsunSuslu puslu foto yok. HastayimEki Görüntüle 3368804
Dönüşün harika olmuş canımSelamlar
Goriot Baba bitti
Sınav görevlerim vardı yeni geldim eve, biraz dinlenip cinleneyim
Kitabın başlarindaki halim böyleydi
kar yağmasını da istemiştimSelamlar
Bunu sen istedin canım toton donsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?