Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Azıcık güneş görünce çocuklarla dışarı çıktım biraz ama acayip bir soğuk var ,güneşe aldanmamak gerek. Eve gelince kahvemi yapıp okumaya devam ediyorum. Bu arada 3 tane kitap aldım Shantaram'ı da almak üzere elime aldim ama Nezih'te 450 tl etiket görünce bıraktımbu nasıl bir fiyattır diyerek. Online alirim onu daha uyguna. Aldıklarımı da bir ara paylasıcam. Iyi haftasonları hepinize.

Kitabın da vermek istediği buymuş. Karşılığını verdiğine sevindim
Çok popüler olunca acaba balon bir kitap mı diye düşünmüştüm ta ki sen yorumlayana kadar

Amazon'da 196tl imiş

Selam herkese

Burada Kitap Hırsızı romanını okuyanlar olmuştu diye hatırlıyorum. Beğenmiş miydiniz ??
Ben ağlamıştım ama ben her şeye ağlarım beni sayma. Güzeldi

Amazon'da 196tl imiş
Evet ya öyle fiyatlar üc asağı beş yukari.
Aslında resim defteri ve oğluma dikkat güçlendirme seti alırım diye girdim. Dün akşam bitirdi 6 yaş setin son kitabını oğlum, Söz vermiştim yarın alırım diye. Kitaplarda 4 al 3 öde görünce bakayım dedim zira 250tl civarı gördüm ben bir kaç sitede hadi dedim biraz fark olur belki ama 450tl'de aşırı aşırı fazla geldi bana. Hoş bir boş resim defteri(Alex Schoeller ve sadece15 yaprak)350 tl olmuşken( ki canson 450 liraydı)kitap pahalı mı ki emek var içinde diye düşünmedim de değil yalan yok.
Hoş ne ucuz kaldı ne pahalı artık ben ayırt edemiyorum galiba.
Baktığım için daha evvel kitap sitelerinden, pahali diye kodlamışta olabilirim. Bilemedim.
Almadım zaten bu ara kalın kalın kitaplar okuyasım yok,kısa kısa farklı şeyler okumak istiyorum. Shantaram'da epey kalındı. Devam kitabı Dağ Gölgesi de öyle.

Son düzenleme:
Selam herkese

Burada Kitap Hırsızı romanını okuyanlar olmuştu diye hatırlıyorum. Beğenmiş miydiniz ??
Okumuştum bende seneler önce ,okuyun seversiniz bence.
Severim bende Markuz Zusak, bugün Köpek Düşleri kitabını aldım bende yazarın.

Selam herkese

muhteşem bir kitap. hayatımda beni ağlatan nadir kitaplardandır herhalde. konusu, işleniş, anlatım tarzı inanılmaz iyiydi. yazarın kilden köprü adlı kitabı da çok iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…