Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şermin Yaşar'ı bende çok severim.
Kızımda 11 yaşında severek okuyor,Cingo ile başlamıştı okumaya,Hıhıcık,Pekicik,Dahacık'ı da okumuştu.
Ikimizin okuyabildiği kitaplar diyoruz biz Şermin Yaşar kitaplarına kızımla.
Bazen ben alıyorum o okuyor benden sonra bazen onun kitap listesinde oluyor ben okuyorum. Bu sene Kalk Yerine Yat okuldan istenen kitapların arasında bile vardi. Bende onu okuyacağım bir ara kızım okuduktan sonra.
Kızınız da severek okuyacaktır bence ilerde.

Keyifle okuyun. Yorumunuzu merak ediyorum özellikle Düş Kesiği ile ilgili,paylaşırsanız sevinirim bitince.

Hizmetçi bitti. Bir günde bitirdim ve bu kadar hızlı kitap okumak bana iyi geldi
Arada es vermek için çok iyi bir kitap. Tavsiye için Kukrim sana teşekkür ederim .
Bana aldıracaksınız bu seriyi hemde ertelemişken.
Korkarım ilk girdiğim kitapçıdan alıp çıkacağim bende

Şermin Yaşar'ı ben de çok seviyorum ama hikâyelerini okurken konuları farklı farklı da olsa üslup olarak hep aynı şeyi okuyormusum hissi uyandırıyor. Yazarın her zamanki üslubu mu sence farklılık var mı

Bu arada arkadaşlar Puslu Kıtalar Atlası gibi bir kitap okumak istiyorum. Önerilerinize açığım. Tadı damağımda kalmıştı çok sevmiştim.
Yazarın diğer kitaplarından devam o halde ama farklı yazar istiyorsan İsmail Guzelsoy Hatırla diyorum. Tarih, teknoloji, bilim kurgu ne ararsan var

listeye alınmışım

Bugün şöyle bir kırtasiye + kozmetik alışverişi yaptım. Okuma kitabı da alacaktım, dedim ki evde o kadar okunmamış kitabın var, boşver o parayla dolar al . O yüzden doları da koydum oraya . Bu ara böyle dolar almaya başladım elden. Bankada hesap açınca sıkıştığımda bozuyordum. Böyle fiziki alınca hem bozdurması zor hem de büroya gidip dolar almak hoşuma gitti zevkli geliyor.

Eklentiler

• IMG_2761.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 46
Ben de sipariş ettim merakla bekliyorum.

Bana kitap al diyene bak
Şaka bir yana iyi yapmışsın.
Güle güle kullan aldıklarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…