Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O Orangegreysky hoş geldin .Annen nasıl oldu ?
Hoş buldummm, annem daha iyi, hala hastanede ben dün dönmek durumunda kaldım maalesef iş sebebiyle, kanama durdu, şimdilik enfeksiyonu geçirmeye çalışıyorlar o da az kaldı şükür, bugün yarın çıkar inşallah

Bence yok Ama ben seviyorum o üslubu. Böyle sakin sakin

İnşallah. Çok geçmiş olsun

Bana kitap al diyene bak
Şaka bir yana iyi yapmışsın.
Güle güle kullan aldıklarını.
Çok fena fazla okunmamış kitabım var benim .

Pdf indirdim birkaç tane şimdi ama ilk fırsatta gidip onları da alırım . Sadece bulamadığım kitapları pdf okuyabiliyorum, diğerlerini okumuş olsam bile alıp kitaplığımda tutmak zorunda hissediyorum .

Ben uzun zamandır kitapyurdundan almıyordum. Gecen uygulamaya girip kitap ekledim ama almadım. Sonra mail geldi. 1 haftalik ücretsiz premium hesap tamamladılar. Hem indirimli aldim hem de kargo ücretsiz oldu.

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.
Benimde var biraz aslında onları bitirip sonra almam gerek benimde ama bekledikçe elimdeki kitaplar sanki okumasamda olurmuş gibi geliyor. Hep yeni aldıklarımdan okudum bu ara ben
Pdf konusuna katılıyorum okuyup bunu yinede almam gerek güzelmiş diyip gidip aldığım oldu ve tabi ki eline kitabı alıp okumakla aynı hissi vermiyor zaten. Kitabın kokusu bile cazip.
Ben uzun zamandır kitapyurdundan almıyordum. Gecen uygulamaya girip kitap ekledim ama almadım. Sonra mail geldi. 1 haftalik ücretsiz premium hesap tamamladılar. Hem indirimli aldim hem de kargo ücretsiz oldu.
Kitapyurdundan çok alırdım eskiden,zaten genelde idefix ve kitapyurduna bakıyorum kitap alacaksam ,d&r yakında var diye birde anlaştığı kargoyu sevmediğim için tercih etmiyordum bu ara. Kitapyurdunu açtım yine her zamanki gibi 2 kuruş indirimi görünce sepete bile atmadım şerefiyle açsın siteyi,matah birşeymiş gibi o bildirimi koymuş ana sayfaya şaka gibiydi cidden. 3 harfli marketlerin saçma indirim etiketleri misali 2 kuruş

Merhaba hoşgeldin Arada annen aklıma geliyordu ama yazamadım kusura bakma Tekrar çok geçmiş olsun enfeksiyon da hemen geçer İnşAllah

Selam herkese. Geceyarısı Çocuklatı bitti. Güzel bir kitaptı ama fazla uzundu. Bir de bazı bölümleri çok kafa karıştıcıydı çünkü fazla yabancı kelime kullanılmıştı. Yine de keyifle okudum.
Bugün Alper Canıgüz'ün Tatlı Rüyalar kitabına başladım. İlk kez okuduğum bir yazar. Yine farklı bir konu ve akıcı bir anlatımı var. Bitince daha detaylı yorumlarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…