- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
Ben 3. Kısım, 1. Bölümdeyim. Anlaşıldı şimdiKitap yanımda değil sayfaya bakamadım 3. Kısım 3. Bölümde kalmıştım
O K U Y A C A K S I Nıhhh okumayacağımmm
Aynı yerden bahsetmişiz. Sen daha ileridesindir diye tekrar bişey oldu sandımBen 3. Kısım, 1. Bölümdeyim. Anlaşıldı şimdi
KatılıyorumO K U Y A C A K S I N
Evet onuda düşündüm ama kitabı seversem sonra gidip paşa paşa satın alıyorum, bu seriyi de sevebilirim gibi geldi bana ,eninde sonunda satın alacaksam en başında alayım bari zaten kitap kokusunu seviyorum tadına vara vara kitaptan okuyayım dedim.Pdf okuyabiliyorsan bence pdf okuyabilirsin. Hızlı akıp gidiyor
O K U Y A C A K S I N
Evet onuda düşündüm ama kitabı seversem sonra gidip paşa paşa satın alıyorum, bu seriyi de sevebilirim gibi geldi bana ,eninde sonunda satın alacaksam en başında alayım bari zaten kitap kokusunu seviyorum tadına vara vara kitaptan okuyayım dedim.
bu arada kitabın 3. çıkacakmış
Eki Görüntüle 3371337 çıksın bakalim onuda alırız. Az evvel kitapyurduna bakayım dedim ve 2 kuruş (evet 2 kuruş)indirimle satmaya çalışıyorlar. Dalga mı geciyorsunuz adammı seçiyorsunuz diyesim geldi.
Ben de 590 dayım. Ne güzel kendimi kaptırmış okuyordum kızım uyandıAynı yerden bahsetmişiz. Sen daha ileridesindir diye tekrar bişey oldu sandım
Aa sen daha okumadin mi?Masum tavşanım ile ortak okumaya başlıyorum
Eki Görüntüle 3371264
Ay normalde banlanıp geldikten sonra tüm mesajları beğenirdim ama 10 sayfa konuşmuşsunuz, gözüm korktuBeğendim sayın hepsini, selamlar
al o kitabı.Bana aldıracaksınız bu seriyi hemde ertelemişken.
Korkarım ilk girdiğim kitapçıdan alıp çıkacağim bende
Pyotr görünce bizimki sandım önce
Hoş buldum, bi yanım eksik kaldı burası yokkenHoşgeldin. Uzun sürdü bu sefer. Gözüm yolarda kaldı
Ya 2 kuruş indirim yapmış kitapyurdu bana,küstüm almıyorum dedimal o kitabı.
al o kitabı, ben arkandayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?