AynenEcinniler i okurken biriyle oturmuş da dedikodu dinliyor gibi hissediyorum
Peki neden iptal ediyor ki.
Hanenin ihtiyacından fazla olduğu için beni satıcı algılıyorPeki neden iptal ediyor ki.
Aldığı halde okumayanlar varZorla aldıracaksınız kitabı heee
Alper Canıgüz kitaplarını çok severim. tatlı rüyalar kitabını da okumuştum. Gizli ajans'ta çok iyidir.Selam herkese. Geceyarısı Çocuklatı bitti. Güzel bir kitaptı ama fazla uzundu. Bir de bazı bölümleri çok kafa karıştıcıydı çünkü fazla yabancı kelime kullanılmıştı. Yine de keyifle okudum.
Bugün Alper Canıgüz'ün Tatlı Rüyalar kitabına başladım. İlk kez okuduğum bir yazar. Yine farklı bir konu ve akıcı bir anlatımı var. Bitince daha detaylı yorumlarım.
Peki bunu yapmaktan zevk alıyor musun? Mutlu ediyor mu sen?Kızlar 1 yıldır resim kursuna gidiyorum. Hoca herkesi yagliboyaya geçirdi. Ben hala karakalem ,onu da beceremiyorum. Seramik kursuna mi başlasam . Hala neye yetenegim var bulamadım ya.
44 um de bu arayış nedir böyle?
Acaba yeteneksiz miyim ki ayol?
Anladım.Hanenin ihtiyacından fazla olduğu için beni satıcı algılıyor
Hanenin ihtiyacına kitap okuma oranının bu kadar düşük olduğu bir ülkede nasıl karar veriyorlar, çok merak ediyorumHanenin ihtiyacından fazla olduğu için beni satıcı algılıyor
Almıyorum sanırım.Peki bunu yapmaktan zevk alıyor musun? Mutlu ediyor mu sen?
Cevabın evet ise bence devam et.
Sipariş verdimSen okudun mu ?
Alper Canıgüz'ü ben de tutarım, seversiniz benceSelam herkese. Geceyarısı Çocuklatı bitti. Güzel bir kitaptı ama fazla uzundu. Bir de bazı bölümleri çok kafa karıştıcıydı çünkü fazla yabancı kelime kullanılmıştı. Yine de keyifle okudum.
Bugün Alper Canıgüz'ün Tatlı Rüyalar kitabına başladım. İlk kez okuduğum bir yazar. Yine farklı bir konu ve akıcı bir anlatımı var. Bitince daha detaylı yorumlarım.
Ben de arıyorum. Sürekli aciliyet mesajı atıyorlar. Ama geri dönüş yok. Mail olarak da vazgeçmedik diyorlar.
Onu da dedim kime göre neye göre bu belirleme dedim doğru düzgün cevap yok.Hanenin ihtiyacına kitap okuma oranının bu kadar düşük olduğu bir ülkede nasıl karar veriyorlar, çok merak ediyorum.
Ne ilginç hem karakalem hem yağlı boyada yetenekli olmak gibi bir zorunluluk mu varmış? Sınava falan girmeyeceksin sonuçta. Mesela ben doğrudan yağlı boya kursuna gitmiştim. Tabii yaratıcılık üstüne bir kurs değildi benimkiKızlar 1 yıldır resim kursuna gidiyorum. Hoca herkesi yagliboyaya geçirdi. Ben hala karakalem ,onu da beceremiyorum. Seramik kursuna mi başlasam . Hala neye yetenegim var bulamadım ya.
Yaşınla hiç ilgisi yok, istersen 84 yaşında olKızlar 1 yıldır resim kursuna gidiyorum. Hoca herkesi yagliboyaya geçirdi. Ben hala karakalem ,onu da beceremiyorum. Seramik kursuna mi başlasam . Hala neye yetenegim var bulamadım ya.
Teşekkür ederimYaşınla hiç ilgisi yok, istersen 84 yaşında olhatta yeteneksiz bile olabilirsin ne olacak ki yaptığın şeyden keyif alıyorsan bence önemli olan odur.Bence aklında varsa seramik kursuna git. Hem yeteneğim yok diye oturmaktansa yeni şeyler keşfetmen daha güzel ve heyecan verici
Gayet güzel gidiyor. Diğer kitaplarını da okuyacağımAlper Canıgüz'ü ben de tutarım, seversiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?