- 30 Aralık 2009
- 4.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.931
- 833
Haklısın.Ne ilginç hem karakalem hem yağlı boyada yetenekli olmak gibi bir zorunluluk mu varmış? Sınava falan girmeyeceksin sonuçta. Mesela ben doğrudan yağlı boya kursuna gitmiştim. Tabii yaratıcılık üstüne bir kurs değildi benimki
O Orangegreysky3 gün de Hizmetci serisini bitirdim.
İyi ki sizde görüp almışım.
Çok beğendim.
Bu tarz başka kitap var mı?
Lutfen
Gerim gerim gerilmek istiyorum.
Teşekkür ederim canımLimonsuzzcay canım aklımdasın mesajını gördüm de müsait olamadım. Sana liste hazırlayacağım
son zamanlarda beğendiğim Sessiz Hasta oldu. tavsiye ederim. övüldüğü kadar var.O Orangegreyskybir civciv annesi yardımcı olur musunuz
Evet Sessiz Hasta'yı mutlaka okumalısın. Geçen yıl ben de okumuştumson zamanlarda beğendiğim Sessiz Hasta oldu. tavsiye ederim. övüldüğü kadar var.
kapkaranlık ormanda
kırmızı piyano
kafes
malorie
ilk aklıma gelen gerilim kitapları olduIstenmeyentuyy
Neye göre karar verdiklerini bilsem ona dikkat ederim, mailime olumlu cevap verdiler.72 saat sonra tekrar deneyeceğimAnladım.
Neye göre karar veriyorsa artık.
Aynı kitaptan sayıca fazla alsan amenna ama şu durumda saçma.
İnşallah alabilirsin.Neye göre karar verdiklerini bilsem ona dikkat ederim, mailime olumlu cevap verdiler.72 saat sonra tekrar deneyeceğim
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun delfi
Aldıklarını paylaş akşam. Kırtasiye ürünleri en sevdiğim onları da paylaş lütfen
Daha yarılamadım. Çok sıradan aslında konu da yok ama akıcı. Biraz şişirilmiş gibi geldi bitince tekrar yazayım. Belki fikrim değişir
Çok teşekkür ederim hepinizeGeçmiş olsun
Ben de yeni okudum bunu, cici bi kitaptı, bayılmadım ama sevdim, iyi okumalarİlk kuramı çektim, buna başladım. Aralarından en yaz aylarına uygun olanı geldi diye üzülmüştüm ama kitap şu an, ana karakterin eskiden birlikte yaz tatili yaptığı arkadaşıyla barışıp tekrar görüşmeye çalışması, yaz tatili için plan yapmaya çalışması üzerine geçiyor. O yüzden şu mevsimde dahi okuyabileceğim bir kitap oldu şu zamana kadar.
O Orangegreyskybir civciv annesi yardımcı olur musunuz
Ben henüz Hizmetçi'yi okumadım ama tür olarak civciv'in önerdiği yazarın Yitik Kızlar'ı güzeldi epey.3 gün de Hizmetci serisini bitirdim.
İyi ki sizde görüp almışım.
Çok beğendim.
Bu tarz başka kitap var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?