Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın.
Teşekkür ederim

İlk kuramı çektim, buna başladım. Aralarından en yaz aylarına uygun olanı geldi diye üzülmüştüm ama kitap şu an, ana karakterin eskiden birlikte yaz tatili yaptığı arkadaşıyla barışıp tekrar görüşmeye çalışması, yaz tatili için plan yapmaya çalışması üzerine geçiyor. O yüzden şu mevsimde dahi okuyabileceğim bir kitap oldu şu zamana kadar .

Eklentiler

• IMG_2659.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_2660.webp
    38 KB · Görüntüleme: 38
Ben de yeni okudum bunu, cici bi kitaptı, bayılmadım ama sevdim, iyi okumalar

3 gün de Hizmetci serisini bitirdim.
İyi ki sizde görüp almışım.
Çok beğendim.
Bu tarz başka kitap var mı?
Ben henüz Hizmetçi'yi okumadım ama tür olarak civciv'in önerdiği yazarın Yitik Kızlar'ı güzeldi epey.

Gerçek Aşk
Aynalar Ülkesi
Jane Casey'in tüm kitapları
Ne Yaptığını Biliyorum
Keskin Şeyler
Jennifer McMahon'un kitapları (Şeytanın Eli, Söylemeyeceğine Söz Ver, Sakın Arkana Bakma, 29.Oda kitaplarını okumuştum beğenmiştim hepsini)
Yirmi Yıl Sonra

Şunlar geldi şimdi aklıma, umarım benzerdir tabii Hizmetçi ile. Ben de onu okuyayım artık dayanamıyorum daha fazla

Günaydın, Iskender Pala İtiraf bitti. Beklentimin çok daha üstündeydi. Gercek bir olayı hikayelestirmis keyif vericiydi.iyilik, İntikam, kötülük(düşünce ve eyleme dokulmus) ,hırs sonu pişmanlık. Çok detaya girmek istemiyorum ama Osmanlınin son zamanlarindaki sosyal, eğitim ve dini hayattaki bozulmayi da anlatıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…