Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kızlar merhaba, şubat ayının bitmesine azıcık bir zaman kaldı ama ben tek satır okuyamıyorum. Şubat ayı bitmeden bir şeyler okusam da sayfadan atılmasam. Bu arada her şey kısmetmiş Anna Karenina'ya sizinle okuyamazsam kitabı yakacağım demiştim, sanırım kitabı yakacağım Kendinize çok çok iyi bakın. Az kaldı geliyorum.

Yaka yakma birine hediye et onun başı yansın
İnşallah iyisindir

Çernobilden sesler - Svetlana Aleksiyeviç

Nisan 1986 tarihinde meydana gelen nükleer santralindeki patlamayı anlatıyor. Ukrayna Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nin Pripyat şehri yakınlarındaki Çernobil Nükleer Santrali.
Bugüne kadar meydana gelmiş en büyük iki nükleer kazasından biri olduğu söyleniyor.

Kitap monologlardan oluşuyor, yani her cümlesi o anları yaşayan insanların anıları.
İnsan canının ne kadar önemsiz olduğunu bir kitapta daha okudum. Acı dolu bir kitap kısaca.

Okumayı düşünüyorsanız önce olayı araştırmanızı tavsiye ederim.

merhaba canım, daha iyi misin ?
sen yine de kitabı yakma da

Ben de Bosna savaşını okuyorum yine. Çok fena işkenceler var ve açık açık yazılmış hepsi neyse ki soykırım tarafı bitti

Çok şükür daha iyiyim canım, geçecek.. Ölümden başka her şeye çare var, özledim sizleri..
Bizde seni özledik Evet her şeye zaman gerek, inşallah çok daha güçlü döneceksin
Ben de Bosna savaşını okuyorum yine. Çok fena işkenceler var ve açık açık yazılmış hepsi neyse ki soykırım tarafı bitti
yaa merak ediyorum bende Bosna savaşını ama şu an bünyem kaldırmaz sanırım uzun süre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…