Hayırlı cumalar bebeğimGünaydın
Hayırlı cumalar
GunaydinGünaydınlar kitap kurtları
Eki Görüntüle 2785827
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Samsonn
@astrojurnal
@JES
@elektra
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Night owl
D dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Bonus
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight girmeyi unutmamışsın ama buraya da uğramamışsın ben yokken
@dayler dayler
Jasminla
Kac kacKorkmalı mıyım
Kaçabilir ama saklanamazKac kac
Merak ettim şimdiÖncelikle günaydın. Harika bir tercih okurken aşırı keyif aldığım bir kitaptı açıkcası. Umarım Ömer e olan sempatin devamında yok olmaz
Mutlu başlayan hikayeler hep mutlu mu biter sence ?Merak ettim şimdiNihat bı işler çeviriyor zaten de bakalım Ömerden neler çıkacak
Maalesef mutlu bitmiyor hele Sabahattin Ali'de denk gelmedimMutlu başlayan hikayeler hep mutlu mu biter sence ?
Yaka yakma birine hediye et onun başı yansınCanım kızlar merhaba, şubat ayının bitmesine azıcık bir zaman kaldı ama ben tek satır okuyamıyorum. Şubat ayı bitmeden bir şeyler okusam da sayfadan atılmasam. Bu arada her şey kısmetmiş Anna Karenina'ya sizinle okuyamazsam kitabı yakacağım demiştim, sanırım kitabı yakacağımKendinize çok çok iyi bakın. Az kaldı geliyorum.
merhaba canım, daha iyi misin ?Canım kızlar merhaba, şubat ayının bitmesine azıcık bir zaman kaldı ama ben tek satır okuyamıyorum. Şubat ayı bitmeden bir şeyler okusam da sayfadan atılmasam. Bu arada her şey kısmetmiş Anna Karenina'ya sizinle okuyamazsam kitabı yakacağım demiştim, sanırım kitabı yakacağımKendinize çok çok iyi bakın. Az kaldı geliyorum.
Daha iyiyim canım, günden güne iyileşiyorum. Sizlerle olmayı, sizlerle okumayı çok özledim. Beni unutmayın olur mu, döneceğimYaka yakma birine hediye et onun başı yansın
İnşallah iyisindir
Çok şükür daha iyiyim canım, geçecek.. Ölümden başka her şeye çare var, özledim sizleri..merhaba canım, daha iyi misin ?
sen yine de kitabı yakma da
Ben de Bosna savaşını okuyorum yine. Çok fena işkenceler var ve açık açık yazılmış hepsiÇernobilden sesler - Svetlana Aleksiyeviç
Nisan 1986 tarihinde meydana gelen nükleer santralindeki patlamayı anlatıyor. Ukrayna Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nin Pripyat şehri yakınlarındaki Çernobil Nükleer Santrali.
Bugüne kadar meydana gelmiş en büyük iki nükleer kazasından biri olduğu söyleniyor.
Kitap monologlardan oluşuyor, yani her cümlesi o anları yaşayan insanların anıları.
İnsan canının ne kadar önemsiz olduğunu bir kitapta daha okudum. Acı dolu bir kitap kısaca.
Okumayı düşünüyorsanız önce olayı araştırmanızı tavsiye ederim.
Bizde seni özledikÇok şükür daha iyiyim canım, geçecek.. Ölümden başka her şeye çare var, özledim sizleri..
yaa merak ediyorum bende Bosna savaşını ama şu an bünyem kaldırmaz sanırım uzun süre.Ben de Bosna savaşını okuyorum yine. Çok fena işkenceler var ve açık açık yazılmış hepsineyse ki soykırım tarafı bitti
Korku Kültürü - Frank FurediAynen başlayın. Ay sonunda daievam durumunuza göre sizi de listeye ekleyeceğim. Şu an hangi kitabı okuyorsunuz
Selammm, hastanede idim yenice geldimGünaydınlar kitap kurtları
Eki Görüntüle 2785827
Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Samsonn
@astrojurnal
@JES
@elektra
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Night owl
D dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@Raxeria
@Bonus
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight girmeyi unutmamışsın ama buraya da uğramamışsın ben yokken
@dayler dayler
Jasminla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?