- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.080
- 598
Emire çok kızdım önce canım, ama sonradan unutmaması ve babasının da sırrını öğrenince kızgınlığım geçtiSen emir hakkında ne düşünüyorsun?
Ya kimse okumadı sanirim kitabı.
Ya çok iyidi araları sırf Hazar vs diye oda kandı bu davaya. Hiç olmassa bı tepki gosterebilirdi dedim yani Hasan'ın suçu yoktu ki yine deEmire çok kızdım önce canım, ama sonradan unutmaması ve babasının da sırrını öğrenince kızgınlığım geçti
5.nci rüyamdan geldim buralara bide benKuyucaklı da bile 14 sayfa konuşmuştunuz zalımlar
Nerdesiniz?
Babasının tavrından dolayı içten içe kıskançlık yaptı canım.Ya çok iyidi araları sırf Hazar vs diye oda kandı bu davaya. Hiç olmassa bı tepki gosterebilirdi dedim yani Hasan'ın suçu yoktu ki yine de
Ben de bugün olduğunu bilmiyordum canım. Köyde de olunca unutmuşumGeç kaldım biraz bazı aksaklıklardan mütevellit
Dutluk zaten buralar canım olsunGeç kaldım biraz bazı aksaklıklardan mütevellit
Baba ve ogullarinda 60.inci sayfadayim sen nabtin canimGeç kaldım biraz bazı aksaklıklardan mütevellit
140 tayım bende canım yarın biter inşallah.Baba ve ogullarinda 60.inci sayfadayim sen nabtin canim
İyi ya ben yavaş gidiyorum mecbur canim beğendim140 tayım bende canım yarın biter inşallah.
Beni hiç sıkmadı iyi gidiyor değil mi ?
Olsun senin mazeretin varİyi ya ben yavaş gidiyorum mecbur canim beğendim
Cumartesi ye denk getirmeyelim bundan sonraOlsun senin mazeretin var
ağır migren atağı yakaladı beni. Hala artçıları devam ediyor. Ne okudum ne buraya bakabildim. Denedim ama olmadı. Çok üzgünüm.06.03.2021 - Cumartesi Saat 21.00 Uçurtma Avcısı
Bu akşam 21.00 ayarlayalım saatleri
@_Reyyan
H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
Bonus
@Negoo
@Samsonn
Chocolita
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bende çok hastayım baş agrisindan catliyorumDünden beri
ağır migren atağı yakaladı beni. Hala artçıları devam ediyor. Ne okudum ne buraya bakabildim. Denedim ama olmadı. Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?