Ya baba çocuğun kendinden olmadığını biliyor muydu Hasan'ın babası?(büyüten baba ) Unuttum orayı.Aynen Taliban hele kitaptaki anlatımı bile korkunçtu din adı altında kendi halkına ne kötülükler ettiler kendi ülkelerini milyon yıl geriye götürdüler emirin annesi üniversitede hoca iken yıllar yıllar sonra Hasan’ın karısını yüksek sesli konuştuğu için pazarda dövülmüştü
Evet biliyordu canımYa baba çocuğun kendinden olmadığını biliyor muydu Hasan'ın babası?(büyüten baba ) Unuttum orayı.
Ali’den bahsediyorsun bilmiyorduYa baba çocuğun kendinden olmadığını biliyor muydu Hasan'ın babası?(büyüten baba ) Unuttum orayı.
Ama doktorlar çocuğun olması ona imkansız demiş ya adamin sanırım bı fikri vardı ama detayı hatırlayamadım.Ali’den bahsediyorsun bilmiyordu
Zor bı durum çalışanın karısıyla oluyorsun yıllarca saklamak. Adam bunu nasıl sindirdi ya peki biliyorsaO yüzden Hasan yanındaydı
Biliyordu diye anladım ben canım.Ali’den bahsediyorsun bilmiyordu
Doktor dememişti sanki Ali’nin ilk karısından çocuğu olmuyor kadının ikinci evliliğinden çocuğu olunca tahmin yürütülüyor Ali’nin çocuğunun olmadığı diye hatırlıyorumAma doktorlar çocuğun olması ona imkansız demiş ya adamin sanırım bı fikri vardı ama detayı hatırlayamadım.
Adam ağaydıZor bı durum çalışanın karısıyla oluyorsun yıllarca saklamak. Adam bunu nasıl sindirdi ya peki biliyorsa
Ne garip şeyler tek seçenek adam bilmiyordu böyle birşeyi ağa olsa bile katlanilir mi ki yaAdam ağaydı
Tahmin miydi sanki öyle denmişti diye hatırladım.Doktor dememişti sanki Ali’nin ilk karısından çocuğu olmuyor kadının ikinci evliliğinden çocuğu olunca tahmin yürütülüyor Ali’nin çocuğunun olmadığı diye hatırlıyorum
Kız ben hatırlamıyorum oraları laf olsun diye yazdımNe garip şeyler tek seçenek adam bilmiyordu böyle birşeyi ağa olsa bile katlanilir mi ki ya
O kısımlar zaten bı vuruyor insanı.. olunca da düştü sonra yine oldu sohbrabbKızlar ben de emirle eşinin çocuğu olmadığı, evlatlık almayı düşündükleri kısmında çok ağladım
Aynen öyle canım.O kısımlar zaten bı vuruyor insanı.. olunca da düştü sonra yine oldu sohbrabb
Sen emir hakkında ne düşünüyorsun?Aynen öyle canım.
Hadi top artık C Capanin Gururu Teyom ve sendeSen emir hakkında ne düşünüyorsun?
Ya kimse okumadı sanirim kitabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?