Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya baba çocuğun kendinden olmadığını biliyor muydu Hasan'ın babası?(büyüten baba ) Unuttum orayı.

Emir ile Hasan süt kardeşlerdir. Hasan Emir in hizmetlisi gibidir. Okula gitmemiş okuma yazma bilmiyordur. Her yıl yapılan uçurtma şenliğinde Emiin uçurtmasının ipi kopar. Hasan uçurtmayı geri getireceğine söz verir ve uçurtmanın peşinden gider. Uzun süre gelmeyince Emir aramayaçıkar. mahallenin zengin ve serseri çocuğu Hasan on elinden uçurtmayı almayaçslışır o da söz verdiği için bırakmaz. Sonunda Hasan dayak yiyip tecavüze uğrar. Bunların hepsini gören Emir sesini çıkarmaz.vicdanı Emir i rahat bırakmaz ve Hasan ı evden kovdurmak için uğraşıyor sonunda istediği olur.
Afganistan'da savaş patlak verince Emir Amerika'ya gider orda büyür ve evlenir. Yıllar sonra aldığı TLF ile Afganistan'a geri döner. Hasan ve eşi ölmüş çocukları Sohrab ortada kalmıştır. Emir burda bir gerçekle daha yüzleşir. Aslında Hasan onun öz kardeşidir. Emir Sohrab ı alarak geyi döner ve himayesine alır

Ama doktorlar çocuğun olması ona imkansız demiş ya adamin sanırım bı fikri vardı ama detayı hatırlayamadım.
Doktor dememişti sanki Ali’nin ilk karısından çocuğu olmuyor kadının ikinci evliliğinden çocuğu olunca tahmin yürütülüyor Ali’nin çocuğunun olmadığı diye hatırlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…