- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Evet. Bikaç sayfa da okudum aslında ama devamını getiremedim. Gece de uyuyakaldımKitabın özetini mi okudun
Bekliyorum canimBen de taaa ocak başında aldım ama araya sürekli başka kitaplar girdi. Elimdeki kitaplardan birini bitirirsem ilk fırsatta ben de basliyim . Karşılıklı motive oluruz
Rica ederim ne demek. Kısa kitaplar bana da öyle hissettirir hep sanki yarım kalmış devamı olmalı gibii
Napim maraton yaptık eşimle. Şimdi de mutfağa gireceğim artık ne zaman biter işim Allah bilir300 sayfeden aşşağı kesmiyo demek
Sen nasılsın, napan?
Napim maraton yaptık eşimle. Şimdi de mutfağa gireceğim artık ne zaman biter işim Allah bilir
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin minnoşaMerhabalar
Uçurtma Avcısı’nı çok uzun zaman önce okumuş çoğu şeyi unutmuştu . Mesajları okudukça az az hatırladım.
dün akşam kızçeyi acile götürdük, bademcikleri iltihaplanmış meğer ondan ateşlenip duruyor, bir şey yemiyormuş.
Bu nedenlerden ötürü de giremedim dün
Aynı nedenlerle birkaç gündğr kitap okuyamıyorum. Mart ayı verimsiz olacak gibi.
Çok geçmiş olsunMerhabalar
Uçurtma Avcısı’nı çok uzun zaman önce okumuş çoğu şeyi unutmuştu . Mesajları okudukça az az hatırladım.
dün akşam kızçeyi acile götürdük, bademcikleri iltihaplanmış meğer ondan ateşlenip duruyor, bir şey yemiyormuş.
Aynı nedenlerle birkaç gündğr kitap okuyamıyorum. Mart ayı verimsiz olacak gibi.ok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin minnoşa
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsunhemencecik iyileşsin kuzucuk
Gecmiş olsun cookMerhabalar
Aynı nedenlerle birkaç gündğr kitap okuyamıyorum. Mart ayı verimsiz olacak gibi.
Teşekkür ederimmGecmiş olsun cook
Malesef okumadım. Ben ilerlemeyen kitapları artık zorlayarak bitirmeye çalışmıyorum.arkadaşlar merhaba. John Fowles- büyücü kitabını okudunuz mu? 66. sayfadayım ama kitap bir türlü akmıyor gibi.... okuyan arkadaşlar varsa güzel bir kitap mı? çok okumayı istiyorum ama iki gündür 60 sayfa ilerleyebildim
Kesinlikle zaman kaybiMalesef okumadım. Ben ilerlemeyen kitapları artık zorlayarak bitirmeye çalışmıyorum.
hiç bırakmak istemiyorum ama sanırım zamanı değilMalesef okumadım. Ben ilerlemeyen kitapları artık zorlayarak bitirmeye çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?