Yarın 21. Günü işte. Benim de adet bitti. Sünnet olan günde yapalım dedi bana yaptıracağım yer. İlk olduğu içinAdetin ilk günlerinde değilde son günlerinde yaptırdığım oldu.
Bu ay için derken receb ayını diyosan pazar pazartesi salı perşembe olabilir.
Sonra şaban oluyo zaten.
17-18 bide 21.günleri çok önemsiyolar calci. O günlerde kıymetini bilen daha çok geliyo sıra oluyodu baya eski hayatımızda.
21 recep cumaymış sanırım oda olmuyo zaten
Hahah tekrar hatırlattın bir daha kızayım durMesajımı beğenmemişsin
Yaşlılık çok zor demiştim
Ayy yapma kızmaHahah tekrar hatırlattın bir daha kızayım dur
Yarın 21. Günü işte. Benim de adet bitti. Sünnet olan günde yapalım dedi bana yaptıracağım yer. İlk olduğu için
Günün geçti mi ki? Şu an etrafimda 3 tane hamile var. Benden bekliyorlar ama yoo dostum yooo daha değiş. Rabbim isteyenlere versin sonra hayırlı zamanda bana versinKızlar ben ya koronayım ya hamileym ahsjdnfkf hamilelikte baş ağrısı çok olur mu
Bi kaç gündür ara ara baş ağrısı çekiyorm
Bilmiyorum ki ben internetten baktım günlerine yarın sünnet olan günlerden diyorduNeyyy nasıl 21 i kız bugün 23 recep değilmi? 3 gün sonra 26.gece de kandil değilmi?
Amin canm.Günün geçti mi ki? Şu an etrafimda 3 tane hamile var. Benden bekliyorlar ama yoo dostum yooo daha değiş. Rabbim isteyenlere versin sonra hayırlı zamanda bana versin
Bilmiyorum ki ben internetten baktım günlerine yarın sünnet olan günlerden diyordu
O zaman yarın arayayım da halledeyim.Sünnet günü bilmiyorum ben ya imkan olunca gidiyoruz valla ona takılmıyorum hiç hele bu zamanda.
Sen mekruh günlere dikkat et asıl. C li günler
Çarşamba cuma cumartesi mekruh o günlerde hacamat hastalık bile yaparmış.
Kliniklerde bu mekruh günlere dikkat edilmiyor parayı veren her gün yaptırabiliyor malesef
Sen gidiceksen git yarın ilkbahar da çok iyi zaten bide üç aylar daha nolsun
Demeyeydin iyiydiDemir Ökçe 8. Bölümde bıraktım ben de bugünlükçok yabancı ad var. Yorumlarımız nasıl olacak merak ediyorum
Olduğu kadar artıkDemeyeydin iyiydi
Çok geçmiş olsun benimkide bugün tatsız. Dün 6 derece buz gibi havada dondurma yedi. Normalde evde yer bir şeycik olmazdı ama dün açık havada yiyince çarptı burnu akıyor şimdilik ve iştahsız. Çocuklar hasta olmasınMerhabalar
Uçurtma Avcısı’nı çok uzun zaman önce okumuş çoğu şeyi unutmuştu . Mesajları okudukça az az hatırladım.
dün akşam kızçeyi acile götürdük, bademcikleri iltihaplanmış meğer ondan ateşlenip duruyor, bir şey yemiyormuş.
Bu nedenlerden ötürü de giremedim dün
Aynı nedenlerle birkaç gündğr kitap okuyamıyorum. Mart ayı verimsiz olacak gibi.
Çok çok geçmiş olsunSorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçer
Teşekkür ederim natÇok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?