Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben ya koronayım ya hamileym ahsjdnfkf hamilelikte baş ağrısı çok olur mu
Bi kaç gündür ara ara baş ağrısı çekiyorm

Yarın 21. Günü işte. Benim de adet bitti. Sünnet olan günde yapalım dedi bana yaptıracağım yer. İlk olduğu için

Kızlar ben ya koronayım ya hamileym ahsjdnfkf hamilelikte baş ağrısı çok olur mu
Bi kaç gündür ara ara baş ağrısı çekiyorm
Günün geçti mi ki? Şu an etrafimda 3 tane hamile var. Benden bekliyorlar ama yoo dostum yooo daha değiş. Rabbim isteyenlere versin sonra hayırlı zamanda bana versin

Günün geçti mi ki? Şu an etrafimda 3 tane hamile var. Benden bekliyorlar ama yoo dostum yooo daha değiş. Rabbim isteyenlere versin sonra hayırlı zamanda bana versin
Amin canm.
Geçmedi günüm daha 8 gün var. Baş ağrılarının sebebi ne bilmiyorm. Tuhaf ya

Bilmiyorum ki ben internetten baktım günlerine yarın sünnet olan günlerden diyordu

Sünnet günü bilmiyorum ben ya imkan olunca gidiyoruz valla ona takılmıyorum hiç hele bu zamanda.

Sen mekruh günlere dikkat et asıl. C li günler
Çarşamba cuma cumartesi mekruh o günlerde hacamat hastalık bile yaparmış.

Kliniklerde bu mekruh günlere dikkat edilmiyor parayı veren her gün yaptırabiliyor malesef

Sen gidiceksen git yarın ilkbahar da çok iyi zaten bide üç aylar daha nolsun

O zaman yarın arayayım da halledeyim.

Çok geçmiş olsun benimkide bugün tatsız. Dün 6 derece buz gibi havada dondurma yedi. Normalde evde yer bir şeycik olmazdı ama dün açık havada yiyince çarptı burnu akıyor şimdilik ve iştahsız. Çocuklar hasta olmasın

Merhaba kitap dostlarım
Migren denen baş ağrım hala tam anlamıyla geçmedi. Doğru düzgün okuyamıyorum. Kızımın tadı yok bugün dün gece kaç kere uyandı saymadım. Bu gece uyanmaz umarım. Ölüm bir varmış bir yokmuş 57. Sayfaya geldim. Paraf diye birşey yok. Sonsuz paragraf var. Körlük gibi bir distopya. Bu seferde kimse ölmüyor. İyi hissetmek kitabında işe 459 dayım. Şimdi biraz okumaya çalışacağım.

Tam okumaya çalışırken uyandı benim tatlış. Neyse su içti az kıvranıp geri uyudu. Ateşi var gibiydi ölçtüm 36.6 yok şükür. ama sanırım bu gece takip etmem gerekecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…