Hislerim kuvvetlidirHe onu farkettim seni andığım an bildirim geliyor
Ne bileyim bu gözler böyle kalir mi Allah korusun. Neden öncesinde test yapmadılar ki bana penisiline alerjim var mı yok mu diye. Sonra annemle konuştum ben bebekken bu penisilin yüzünden hastaneye kaldırmışlar. Keske onceden haberim olsaydiNe işi yav hasta yiyeceğin bişeyi yap geç geçer tabi alerji
Hislerim kuvvetlidir
Sağol canım benimCanım ya geçmiş olsun
Ne bileyim bu gözler böyle kalir mi Allah korusun. Neden öncesinde test yapmadılar ki bana penisiline alerjim var mı yok mu diye. Sonra annemle konuştum ben bebekken bu penisilin yüzünden hastaneye kaldırmışlar. Keske onceden haberim olsaydi
Bu iğne değil antibiyotik hap. Ama penisilin antibiyotikmisNasıl ya iğneyi asla testsiz yapmazlar ki
Çok geçmiş olsunSorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçer
Çok teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun
Çift yönlüsün ondan( ikizler burcu espirisi anlaşılmazsa diye parantez yaptım)
Benim bildiğim penisilin testsiz yapılmaz Cho. Çünkü herkese iyi gelmiyorBu iğne değil antibiyotik hap. Ama penisilin antibiyotikmis
Bu da işte penisilin grubundan bir antibiyotikmis. Ne bileyim calci ya inşallah geçer ..Benim bildiğim penisilin testsiz yapılmaz Cho. Çünkü herkese iyi gelmiyor
Bu iğne değil antibiyotik hap. Ama penisilin antibiyotikmis
Ya bu Miraç da tuttu benim bardağımdan su icti. Allah'ım ya şimdi boğazları sisecek. Hemen hasta olur mu sence? Bir şey olmaz inşallah ay bir de o hasta olmasın yaHımm tamam babama da olmuştu bi kerede bol su içip wc yoluyla atmaya çalışmıştı
Adetli iken olmaz canm zaten kan kaybediyosunBonus hacamat günü bu ay için yarın son dimi? Bir de adetliyken olmuyor dimi
Bonus hacamat günü bu ay için yarın son dimi? Bir de adetliyken olmuyor dimi
Noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?