Yok bonus çok kötüyüm. Allah daha büyük hastalık vermesin ama iyice fenalaştim akşama doğru
Bu daha mantıklı. Bazen bazı kitapları okumak için doğru zaman olmayabiliyorhiç bırakmak istemiyorum ama sanırım zamanı değilonu bırakıp başka bir kitap okuyacağım
Cho nen var kuzumYok bonus çok kötüyüm. Allah daha büyük hastalık vermesin ama iyice fenalaştim akşama doğru
Cho nen var kuzum
Sorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçerCho nen var kuzum
Sorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçer
Ah yavrum çok geçmiş olsunSorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçer
Aldım evet. Geçer dimi gozlerimi çok açamıyorum. Bu halde ev işi yapıyorum çok yoruldumİlaç falan aldın mı alerji için
Canım ya geçmiş olsunSorma hastalığın üstüne penisilin ilacına alerjim çıktı. Şişmiş mosmor gözler üzerine eklendi. Geçer dediler ama İnşallah geçer
İstediğin dk istediğin saat
Sağol calcim inşallah geçerAh yavrum çok geçmiş olsun
Aldım evet. Geçer dimi gozlerimi çok açamıyorum. Bu halde ev işi yapıyorum çok yoruldum
Valla Calci geçen 2 buçukta mesajını gördüm kız sen çalışan annesin yat dinlenİstediğin dk istediğin saat
He onu farkettim seni andığım an bildirim geliyorİstediğin dk istediğin saat
Hafta sonu öyle oluyor. Hafta içi çocukla uyuya kalıyorum geneldeValla Calci geçen 2 buçukta mesajını gördüm kız sen çalışan annesin yat dinlen
Valla Calci geçen 2 buçukta mesajını gördüm kız sen çalışan annesin yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?