Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bugün de memleketimden gelmiş günaydın fotoları
Ben saat bazında tuttum o da şöyle eski iş yerimde metro ile giderken 25 dk sürüyordu yolculuk. O sürede 30 - 35 sayfayı geçemiyordum. Çok mu yavaş yoksa normal mi merak ettim
Nette test ettiğimde dakikada 160 kelime çıktı ve vasattı konu endüstriyel bla bla bir şeydi makaleydi sanırım.
Hızlı kitap okumanın çok fazla değişkeni var. Okuduğun kitabın türü okuduğun dönemdeki duygusal ve fiziksel durumun yer ve zaman. Mesela ben bu aralar çocuk gelişimi ve kişisel gelişim üzerine okuyorum haliyle ağır gidiyor. Romana geçiş yaptığımda okuduğum kitap sayısı ve okuma hızım da artacak inşallah

Nisan ayının ilk kitabına başladım
Anthony Burgess- Bir Elin Sesi Var.
Otomatik Portakal'ı duymuşsunuzdur, üniversitedeyken kitabın orijinalini incelemiştik, daha sonra Türkçe baskısını da okudum. Aynı yazarın elinden çıkan bir kitap, kapağını açınca fondaki koro kulağıma geliyor çok heyecanlıyım.
Yazarın trajikomik bir hayat hikayesi var, bu da cok ilgimi çekiyor açıkçası. Adama beyin tümöründen öleceksin diyorlar, ölümünden sonra karısının geçimini sağlamak için geriye para bırakma amacıyla kitap yazmaya başlıyor. Bir yılda tam 6 kitap yazıyor ve kendisine yanlış teşhis konduğu ortaya çıkıyor

oooo hazine sandığı bulmuşsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…