- 22 Ağustos 2015
- 29.788
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.992
- 798
Şeker portakalimiEvet Zeze idi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker portakalimiEvet Zeze idi
Hay maşallah. Ne yaptın sen, ne bu hızBaşladım canım 7nci bolumdeyim meraktayim neler olucak

Evet canımŞeker portakalimi

Çok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdıHay maşallah. Ne yaptın sen, ne bu hız
 bugün 8 de kalırım sanirim
 bugün 8 de kalırım sanirimOoo iyi okurum diyosun yaniÇok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdıbugün 8 de kalırım sanirim
 bende evle uğraştım da çok fazla okuyamadım. Şimdi okucam inşaAllah
 bende evle uğraştım da çok fazla okuyamadım. Şimdi okucam inşaAllahYok ya okudummu okurum canim okumadım mi okumam ben çok gelmedi rahat okuudumOoo iyi okurum diyosun yanibende evle uğraştım da çok fazla okuyamadım. Şimdi okucam inşaAllah

Ne yaptın senÇok yavaş gidiyorum gibi 10ncu bölümde olmam lazımdıbugün 8 de kalırım sanirim
 maşallah yaa
 maşallah yaaCokmu okumuşum niye şaşırdınız bende şaşırdım siz şaşırıncaNe yaptın senmaşallah yaa

Ben 6. Bölüme anca geldim bir de hızlı okuyorum diyordum kendime, seni görene kadarCokmu okumuşum niye şaşırdınız bende şaşırdım siz şaşırınca

Doğru dürüst okuyamadım bir türlü. Sürekli bişey çıktı şimdi başlıyorum okumayaKitap çok güzel ilerliyor. Bırakamıyorum. Sizler ne durumdasınız

Senin kadar olmasa da bir şeyler yapıyoruz bizdegunaydin herkese
ne durumdasınız.. sizde aktiniz gittiniz kitaba dimi
Ben 10ncu bolumdeyim

H M

H M
 Less-is-More

Less-is-More
 pawlover

pawlover
 Life light

Life light
  WunderLost