• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar canım kulübümün canım sakinleri :KK200:

C Calcifer ile bugün görüştüm, daha iyi kendisi, ve tabi ki annesi de. merak etmeyin :)

yakında başganımız aramıza döner diye düşünüyorum :KK50:

her şey çok güzel olacak inşallah,azıcık sabretmek lazım sadece :KK200:
Çok sevindim ya. Çabucak sağlığına kavuşsun inşallah teyzemiz ❤️

Bugün kendimi biraz dışarıya ve kitapevlerine attım 🙈 geçen sene korona ülkemize geldiğinden beri ilk kez, nasıl aç olduğumu tahmin edersiniz 🤤
Burası da Yapı kredi yayınları 👇🏼 😍
IMG_20210605_173716.webp

günaydın kızlar. topik ilk açıldığında katılmıştım fakat bebeğim olduğu için okumalarıma ağırlık veremediğim bir dönem olduğu için çıkmak zorunda kalmıştım. sanırım kızım 3 aylık olmak üzereydi. kızım artık 9 aylık ve okuma düzenim yeni oturdu diyebilirim. topik enerjisinden bir şey kaybetmemiş çok çok mutlu oldum.

C Calcifer ın annesi iyidir umarım. operasyon geçirmiş galiba. kısa zamanda iyi haberlerini alırız umarım. ❤

geçtiğimiz süre boyunca yavaş da olsa birkaç kitap bitirdim. burdan giderken notre dame ın kamburunu okuyordum fakat ilerlemeyince kitabı katletmemek için bırakmıştım şimdi yeniden elime aldım. 200 deyim. niyetim 2-3 güne bitirmek inşallah ❤
Yaaa okuyan annelere bayılıyorum. Ne kadar zor olduğunu da yaşadığım için bizzat biliyorum.❤️❤️❤️ Çok kalp
Gizli gizli okuyodur o , ona şöyle güzel bi hobi bulamadık gitti

Yaaa okuyan annelere bayılıyorum. Ne kadar zor olduğunu da yaşadığım için bizzat biliyorum.❤️❤️❤️ Çok kalp

Gizli gizli okuyodur o , ona şöyle güzel bi hobi bulamadık gitti
Pazar gününden beri girmiyor haberde vermedi. Canı sıkkındı biraz o yüzden merak ettim canım😊 aman morali düzelsin ayda 10.000 sayfa okusun razıyım 😜😜

Bugün ortak okuma kitabı olan Empedokles'in dostları kitabını da aldım, arka kapağa ve girişe bakayım dedim 50 sayfa okumuşum 🙈
Aynı anda okuduğum kitap sayısı üçe yükselmiş oldu 😁 C Capanin Gururu Teyom duymasın 🤫
Aşk olsun nerden duycak teo🙄 başka ne okuyorsun.

Bugün ortak okuma kitabı olan Empedokles'in dostları kitabını da aldım, arka kapağa ve girişe bakayım dedim 50 sayfa okumuşum 🙈
Aynı anda okuduğum kitap sayısı üçe yükselmiş oldu 😁 C Capanin Gururu Teyom duymasın 🤫
Yarın gelir benim kargom:) merakla bekliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X