• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok yok yanlis yonlendirmis olmiyim üzülürüm sevenleri cok seviyor canim biraz bence konu ve yazim dili ile ilgili 🌼💞
Yok yok hiç ilgisi yok söylediklerinle, benim algım ile ilgili problem. Öyle işlenmiş bilinç altıma sanırım, artık ne zaman olduysa :)

Bir kuzey macerası bitmişti ama yazamadım. Yazarın dilini sevdim yormuyor insanı. Hikayesi de güzeldi biraz hüzün vardı. Evde değildim bugün geldim tam kitap seçecektim ki kızım körlük kitabını oku dedi ona başlarım büyük ihtimalle. Sanki burda da okumuştunuz yorumları da hep güzeldi.

Yok yok hiç ilgisi yok söylediklerinle, benim algım ile ilgili problem. Öyle işlenmiş bilinç altıma sanırım, artık ne zaman olduysa :)
İnsallah okuyunca seversin 🥰 bazen elimizin varmadigi kitaplar oluyor bana da çok olur cok iyi anlıyorum 😁💞

Kitap kurtları listeyi çıkardım. İlk sayfaya ekliyorum. Oylama sırasına göre yıl sonuna kadar ortak okumaları çıkardım. Liste şu şekilde;

Temmuz : 1984 - George Owell
Ağustos : Puslu Kıtalar Atlası - İhsan Oktay Anar
Eylül : Uğultulu Tepeler - Emily Bronte
Ekim : Usta ve Margarita - Mihail Bulgakov
Kasım : Notre Dame'in Kamburu

Aralık : Oblomov - İvan Gonçarov

@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen