• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba hanımlar😊😍👋🏾 Bu ara çok okuyamıyorum. Evde iş olunca kalıyor kitap okumam . 😊Bugün Albert Camus - Veba 38 sayfa okudum. 😊. Herkese iyi okumalar 👋🏾😊😍
Merhaba canim dun yazacaktim franz kafka dava yi bitirmistin degil mi ☺️ benim cok sevdigim bir yazar cok duygulanmistim dönüşümde dava nasildi sence? Şato ya da davayi okumayi dusunuyorum yorumunu merak ettim 🥰

Kayip kitap ruh esimi buldum 😂
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim 🤷🏻
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm 😁 ) ve tam tamına iki ayda bitirdim. 🙈

Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm 😁 ) ve tam tamına iki ayda bitirdim. 🙈
Fena mı oldu 🤭

benim en sevdiğim kitaptır 😍😍
tekrar okumayı düşünüyorum bu yıl:)

Tebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissin 🌺🥰
Ben direkt arkadasima hediye ettim 🤣

IMG_20210613_122037.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X