- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
Kayip kitap ruh esimi buldumKeyifli okumalar ve afiyet olsun
Bir bilsem
Oğuz Atay'dan ağzım yandı, Ihsan Oktay Anar'ı sadece üflüyorum![]()

Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayip kitap ruh esimi buldumKeyifli okumalar ve afiyet olsun
Bir bilsem
Oğuz Atay'dan ağzım yandı, Ihsan Oktay Anar'ı sadece üflüyorum![]()
Merhaba canim dun yazacaktim franz kafka dava yi bitirmistin degil miMerhaba hanımlarBu ara çok okuyamıyorum. Evde iş olunca kalıyor kitap okumam .
Bugün Albert Camus - Veba 38 sayfa okudum.
. Herkese iyi okumalar
![]()
Yaa onu bende yarım bıraktım hiç ilerlemedi resmenKayip kitap ruh esimi buldum
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim![]()
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştümKayip kitap ruh esimi buldum
Tutunamayanlari da yarim birakmistim maalesef ya bi turlu icine giremedim![]()
Olsun ama bitirdinBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
![]()
Fena mı olduBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
![]()
Eh evet sonuç yine de güzeldiOlsun ama bitirdin![]()
Evet baya fena olduFena mı oldu![]()
Bir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
![]()
Evet evet biliyorum ve tebrik ediyorumbenim en sevdiğim kitaptır
tekrar okumayı düşünüyorum bu yıl:)
Tebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissinBir kere yarım bırakmış, ve daha sonra topikte ayın yazarı olması sebebiyle tekrar başlamıştım, (tek Tutunamayanlar okuyan bendim o ay, tongaya düştüm) ve tam tamına iki ayda bitirdim.
![]()
Canim maalesef ben de okudugum kisimdan da tad alamadimYaa onu bende yarım bıraktım hiç ilerlemedi resmen
Teşekkür ederimTebrik ediyorum seni benim yapamadigimi yapmissin
Ben direkt arkadasima hediye ettim![]()
Amin inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Ben bu ay sadece 60 sayfa okudumAyın yarısına geldik ben hala ikinci kitabı bitiremedimGideyim de Empedokles'i bitireyim bari
![]()